Çözüldü PCI\VEN_8086&DEV_15FA&SUBSYS_ E00014588REV_11 hangi Ethernet sürücüsü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar, yeni kurdugum sistemde Ethernet calismiyor sunucu bulunamadigindan dolayi. Anakartin sitesinden indirdim hala sunucu yok gözüküyor. Anakartim Gigabyte H410M v3.
Internete bu ıd‘leri girince hiçbir şey cikmadi.
Yardimci olursaniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• 6B826353-7E40-4CB0-9EAD-88819DE31BE0.jpeg
    6B826353-7E40-4CB0-9EAD-88819DE31BE0.jpeg
    459,5 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Donanım kimliği Intel I219-V olarak geçmekte. Sürücüsünü aşağıdaki linkten indirebilirsin.

Kurulum için indirdiğin ZIP dosyasındakileri bir klasöre çıkart ve klasördeki Autorun.exe'yi yönetici olarak çalıştır.

Anakartin sitesinden indirdim hala sunucu yok gözüküyor. Anakartim Gigabyte H410M v3.
Anakartının tam modelini bilmediğinden ve Realtek ethernet sürücüsü kurmaya çalıştığından dolayı kaynaklanıyor. Açtığın diğer konuda yine Realtek ethernet çipi olan anakartın linkini koymuşsun. Senin ethernet çipin ise Intel.
Donanım kimliği Intel I219-V olarak geçmekte. Sürücüsünü aşağıdaki linkten indirebilirsin.

Kurulum için indirdiğin ZIP dosyasındakileri bir klasöre çıkart ve klasördeki Autorun.exe'yi yönetici olarak çalıştır.

Anakartin sitesinden indirdim hala sunucu yok gözüküyor. Anakartim Gigabyte H410M v3.
Anakartının tam modelini bilmediğinden ve Realtek ethernet sürücüsü kurmaya çalıştığından dolayı kaynaklanıyor. Açtığın diğer konuda yine Realtek ethernet çipi olan anakartın linkini koymuşsun. Senin ethernet çipin ise Intel.

Çözüm

Deneyecegim hocam ögleden sonra. Su an Bilgisayarda internet olmadigi icin deneyemiyorum ama büyük ihtimalle calisir diye düsünüyorum.

Calisti hocam tesekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı