Pckolik.com'dan alınan kulaklık nasıl iade edilebilir?

• Konuyu başlatan k7llu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 204
Makaleler
3
Yer
Samsun
Daha fazla  
Geçen sene 29 Ekim'de HS80Max almıştım. 3 ay boyunca kullanmadım, anca kullanıyorum. Şarjı inanılmaz hızlı bitiyor. Bugün sabah 07.30 gibi PC başına geçtim kulaklığı prizde şarjdan çıkardım, programında 'battery high' görünüyordu. 1-2 saat Crysis oynadım, 1 maç FACEIT CS attım 15 dakika önce 'battery critical' görünüyor. Böyle bir şey olabilir mi ya? :D
Şu anda (12.15) şarjdan çıkardım ve yine 'battery high' görünüyor :D
Ne yapacağım ben bununla? Sizce iade kabul ederler mi? Cloud 3 Wireless almayı düşünüyorum eğer iade kabul ederlerse. Alırken 6200TL'ye almıştım, 1000TL de Amazon'dan wicked cushions pad almıştım. Tüm heves, uğraş boşa gitti :D

İade olmayabilir hijyen ürünü olarak geçiyor kulaklıklar ayrıca aldıktan sonra 3 ay geçtiği için garantiye yönlendirirler, 2. el satabilirsen HyperX C3 W çok sağlam şarj konusunda daha 7 gün önce 68'di şu an daha 52 :D alalı da neredeyse 20 gün olacak daha şarja takmadım %86 kutu çıkışı

Nasıl, terletme konusu falan :D Beni polar yapı rahatsız ediyor diye ayrı pad almıştım bu kulaklık için, suni deri de terletir diye düşünüyorum, ne dersin, içinden kumaş pad çıkıyor mu bu arada?

Nasıl, terletme konusu falan :D Beni polar yapı rahatsız ediyor diye ayrı pad almıştım bu kulaklık için, suni deri de terletir diye düşünüyorum, ne dersin, içinden kumaş pad çıkıyor mu bu arada?

Beni henüz terletmedi zaten kış şu an, ama muhtemel terletir gibi duruyor ben yaza doğru ek bir ped alırım muhtemelen, ama rahat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı