Dediğim gibi soğutucu alsan ve karışacak olmazsa kasayı açık tutardım. abartılacak hava sorunu da yok yeterli fan eklemeleri yaparsan uzun vadede dayanır.Nvidiayı amd yerine tercih ediyorum o zaman. Kasa almam gerçekten o kadar gerekli mi?
Fan eklemesi yapmasam olmaz mı? Ya da bu durumda beni ne kadar idare eder? Soğutucusuz.Dediğim gibi soğutucu alsan ve karışacak olmazsa kasayı açık tutardım. abartılacak hava sorunu da yok yeterli fan eklemeleri yaparsan uzun vadede dayanır.
Net cevap veremem maalesef. Hocamın dediği gibi Kino gerekli şeyleri söyler.Fan eklemesi yapmasam olmaz mı? Ya da bu durumda beni ne kadar idare eder? Soğutucusuz.
Tamamdır Kino hocamı bekliyorum teşekkürler herkese.Net cevap veremem maalesef. Hocamın dediği gibi Kino gerekli şeyleri söyler.
Rica ederimTamamdır Kino hocamı bekliyorum teşekkürler herkese.
Fan eklemesi yapmasam olmaz mı? Ya da bu durumda beni ne kadar idare eder? Soğutucusuz.
Yeni soğutucu alana kadar hava akışını sağlayıp performanstan ödün vererek undervolt yaparsanız iyi idare eder. Hatta undervolt yaparak performans bile arttırabilirsiniz ve 90 dereceden 75e indirebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.