PcKolik güvenilir mi?

Diamon

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC kolikten PC alacaktım fakat şu an girmeye çalıştığımda yasaklı bir site çıkıyor. Normalde düzeldiğinde alsam güvenilir mi? Alışveriş yapan var mı PC alsam kaç güne gelir?

Güvenilir, arkadaşım daha yeni sistem aldı sağlam geldi, 4-5 gün civarı sürdü.

Güvenilir de satış sonrası hizmetleri berbat. Hazırlanıyor oalrak gözüken kasa bir anda eve geldi ne olduğunu anlamadım bile. Geçen de ücretsiz bakımdan faydalanmak için bir ton yol gittim adamlar sadece kompresörle hava tutup kasayı geri verdiler. Termal macun değişimi bile yapmamışlar utanç verici.

Bu sistemi almayı düşünüyorum bir sorun yaşarsam dolandırılma vs. Gibi sorunumu nasıl çözebilirim?

Güvenilir de satış sonrası hizmetleri berbat. Hazırlanıyor oalrak gözüken kasa bir anda eve geldi ne olduğunu anlamadım bile. Geçen de ücretsiz bakımdan faydalanmak için bir ton yol gittim adamlar sadece kompresörle hava tutup kasayı geri verdiler. Termal macun değişimi bile yapmamışlar utanç verici.

Kendim yapabilirim o tarz şeyleri, temizleme ve macun yenileme gibi. Cihazda sıkıntı çıkarsa değişim veya iade yapıyorlar mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı