PcKolik güvenilir mi?

Hocam 2. el parça takma gibi bir durum olmaz değil mi? Demonte mi isteyeyim montajlı mı? Kasa fikrimi bununla değiştirdim. Bir de kutularıyla beraber mi geliyor?

Hocam bu fiyata buda alınmaz.

Bunu alın daha iyi.

Gaming gen sitesi pckolikten daha iyi ve daha güvenilir bir site.

Arkadaşlar PC kolikten PC alacaktım fakat şu an girmeye çalıştığımda yasaklı bir site çıkıyor. Normalde düzeldiğinde alsam güvenilir mi? Alışveriş yapan var mı PC alsam kaç güne gelir?

PcKolik alışveriş yapilmayacak tek yer ulan bir anakart satın aldık pinleri yamuk geldi 22 gün oldu hala para iadesi yok WhatsApp üzerinden konuşuyorum gerekli işlemlerden sonra para iadesi yapılacak diyor telefondan arıyorum dün yapıldı diyorlar ertesi gün bir daha arıyorum muhasebeye bilgi verildi diyorlar Instagram'dan yazıyorum öğle molasindalar bilgi alıp dönüş yapacağız dedi bir daha da yazmadi ben yazdim görüldü atti almayın aldırtmayin rezil rüsva bir site.

arkadaşlar pckolik'ten cumartesi günü hazır sistem sipariş ettim demonte olmadan site güvenilir mi ve kargo süreci nedir bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

Arkadaşlar PcKolik'ten cumartesi günü hazır sistem sipariş ettim demonte olmadan site güvenilir mi ve kargo süreci nedir bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

İade etmek istersen çok sorun yaşıyorsun ben olsam kesinlikle alışveriş yapmam anakart satın almıştım pinleri yamuk geldi geri gönderdim 20 gün inceleme süresi var dediler 2 hafta sonra ürün size gönderilecek diye mail atmışlar ben 6 gün sonra gördüm ama elime gelmedi ürün sonra bunun için yazdığımda ürün bana hatalı geldi falan filan dedim kabul ettiler para iadesi yapilacak dediler 1 hafta zorladım her gün yetkili birime iletildi diyorlar sonra telefonda aradım 2 gün önce iade yapıldı dediler WhatsApp'tan yazdım gerekli işlemlerden sonra iade yapilacak dediler Instagram'dan yazıyorum görüldü atıyorlar zaten bir ara siteyi caldirdilar sadece PcKolik bilgisayar satsa yine de almam bilgisayarsiz kalırım.

İade etmek istersen çok sorun yaşıyorsun ben olsam kesinlikle alışveriş yapmam anakart satın almıştım pinleri yamuk geldi geri gönderdim 20 gün inceleme süresi var dediler 2 hafta sonra ürün size gönderilecek diye mail atmışlar ben 6 gün sonra gördüm ama elime gelmedi ürün sonra bunun için yazdığımda ürün bana hatalı geldi falan filan dedim kabul ettiler para iadesi yapilacak dediler 1 hafta zorladım her gün yetkili birime iletildi diyorlar sonra telefonda aradım 2 gün önce iade yapıldı dediler WhatsApp'tan yazdım gerekli işlemlerden sonra iade yapilacak dediler Instagram'dan yazıyorum görüldü atıyorlar zaten bir ara siteyi caldirdilar sadece PcKolik bilgisayar satsa yine de almam bilgisayarsiz kalırım.
valla reis sipariş ettik bekliyecez görecez yoksa şikayetsiz site yok hepsi aynı güvenilir mi bu ben bunu soruyorum

Vallahi reis sipariş ettik bekleyeceğiz göreceğiz yoksa şikayetsiz site yok hepsi aynı güvenilir mi bu ben bunu soruyorum.

Dostum şikayetsiz site yok doğru ama bu siteye Şikayetvar'dan çok fazla şikayet var kimseyede yanit vermiyorlar. 1K 2K verip İtopya'dan Gaming.Gen.TR'den almak daha mantıklı bence.

Dostum şikayetsiz site yok doğru ama bu siteye Şikayetvar'dan çok fazla şikayet var kimseyede yanit vermiyorlar. 1K 2K verip İtopya'dan Gaming.Gen.TR'den almak daha mantıklı bence.
valla reis aldık birkez bekliyip görücez genellikle yüzde 90 herkes olumlu güvenilir sorun olmaz die yazmıs sen tek kötü yorum yazmıssın

Vallahi reis aldık bir kez bekleyip göreceğiz genellikle yüzde 90 herkes olumlu güvenilir sorun olmaz die yazmıs sen tek kötü yorum yazmıssın.

Ben hazır sistem monteli aldım ekran kartını kutulu ayrı gönderdiler ve bir sorun yaşamadım. 1 hafta içerisinde elime ulaştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı