bekleyip görecez reis sipariş onaylandı
Valla reis bayramdan 1 gün önce sipariş verdim monte edilmesini istemedim daha hala sipariş onaylandı yazıyor mağaza bayramdan dolayı kapalıymış yarın açılacakmış oda serkan kekik ile konustugumda persembe cuma kargolanır dedi bekliyorumBen hazır sistem monteli aldım ekran kartını kutulu ayrı gönderdiler ve bir sorun yaşamadım. 1 hafta içerisinde elime ulaştı.
Güvenilir, arkadaşım daha yeni sistem aldı sağlam geldi, 4-5 gün civarı sürdü
Ben hazır sistem monteli aldım ekran kartını kutulu ayrı gönderdiler ve bir sorun yaşamadım. 1 hafta içerisinde elime ulaştı.
reis bende sipariş onaylandı yazıyordu müşteri temsilcisi ile konustuktan sonra siparişiniz alındı yazıyorArkadaşlar PC kolikten PC alacaktım fakat şu an girmeye çalıştığımda yasaklı bir site çıkıyor. Normalde düzeldiğinde alsam güvenilir mi? Alışveriş yapan var mı PC alsam kaç güne gelir?
valla reis sipariş onaylandı yazıyor aradım konuştugumda yarın kargoya vereceklerini söyledilerArkadaşlar PC kolikten PC alacaktım fakat şu an girmeye çalıştığımda yasaklı bir site çıkıyor. Normalde düzeldiğinde alsam güvenilir mi? Alışveriş yapan var mı PC alsam kaç güne gelir?
Son düzenleme: