PcKolik hazır sistem alınır mı?

dorukolcay

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba
6-7 sene beni götürecek bir sistem arıyordum. 2K'da kullanmak için bu sistem karşıma çıktı. Sistem hakkındaki düşüncelerinizi iletirseniz sevinirim. Sadece kasa için 90 bin TL'ye kadar çıkabilirim fakat 4K kullanmayı düşünmüyorum 2K da uzun süreler kullanmak hedefim.

Son düzenleme:
Merhaba
6-7 sene beni götürecek bir sistem arıyordum. 2K'da kullanmak için bu sistem karşıma çıktı. Sistem hakkındaki düşüncelerinizi iletirseniz sevinirim. Sadece kasa için 90 bin TL'ye kadar çıkabilirim fakat 4K kullanmayı düşünmüyorum 2K da uzun süreler kullanmak hedefim.
SSD'yi değiştirirdim sadece.

Linkteki ürün gayet iyi gözüküyor fakat ufak oynamalar yapılabilir. Daha iyi bir SSD upgrade yapılabilir. Aynı işlemciye ben de upgrade etmek istiyorum fakat sıvı soğutma kısmında bence 360mm'lik sıvı soğutma gerekir bence bu işlemciye. 240 ile de olur fakat siz de benim gibi uzun ömürlü kullanmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Bu yüzden 360 mm sıvı soğutma upgrade'ini yapardım ben yerinde olsam

Fikirlerimi belirttim eksik ya da daha iyi yorumlar olabilir tek benim yorumumu dikkate alma :D

Bu firmadan hazır sistem aldım. Sistemin güç kaynağı bozuldu. Garantisi devam ediyordu ve inceleme için ana satıcıya yolladım. Satıcı tamir edilemez diyerek değişim/iade hakkı tanıdı. Değişim/iade yapmakla yükümlü olan firma ise Pckolik. Fakat kendilerine ulaştığımda cevap bekliyoruz diyip geçiştiriliyorum sürekli. Asla yardımcı olmuyorlar. Firmayı şikayet edeceğim.
Buradan alış veriş yapmanızı önermiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı