Bildiğiniz gibi pckolik.com sitesinde bir indirim furyası sürüyor. Ben de bu indirimlerden yararlanmak için 12 Haziran 2022 tarihinde siteden Razer Cynosa V2 klavyesini satın aldım. İndirimler sonucu ürün 100-150 TL daha ucuza geliyordu. Aldıktan 3 gün sonra ürün hala hazırlanıyor gözüktüğü için kendilerine mail attım, fakat mailden hiçbir geri dönüş alamadım. Ben de 1-2 gün sonra (17 Haziran 2022) şansımı Instagram üzerinden denedim, aynı gün cevabımı aldım. Cevapta konunun ilgili departmana iletildiği yazıyordu ve beklemeye koyuldum. Dün (20 Haziran 2022) tarihinde dayanamayıp bir daha mesaj attım, eğer ellerinde ürün varsa kargolatılmasını istedim yoksa da neden ellerinde olmayan bir ürünü bana sattıklarını sordum. Bugün 21 Haziran itibariyle ürünümü iptal edeceklerine dair mesaj aldım. Bana ellerinde olmayan bir ürünü indirim bahanesiyle satıp, 9 gün bekletip sonunda ellerinde stok kalmadığını ve siparişimi iptal edeceklerini söylüyorlar. Üstelik ben klavyeyi satın aldıktan sonra da en az 1 gün klavyenin satışı devam etti, yani benden sonra alanlar veya benden önce alanlar da büyük ihtimalle aynı mağduriyeti yaşamıştır. Kullanıcı deneyimi olarak ve siteden bir şeyler almayı planlayan arkadaşlar için paylaşmak istedim.