PcKolik sipariş iadesini kabul etmedi

Emirhan Polat

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. RX580 ekran kartımda yük binince %100 fan sorunu ve siyah ekran sorunu oluşuyordu. Bunun PSU'dan kaynaklı olduğunu düşünüp önceki kullanmış olduğum kalitesiz Hiper PS50 500W modelini değiştirmeye karar verdim ve PcKolik üzerinden MSI MAG A550bn 550W 80+ modelini tercih ettim. Yeni almış olduğum PSU ile tekrar denediğimde sorunun hala devam ettiğini gördüm. Bu nedenle yeni PSU'mu iade etmek istemiştim. İadeye geldiğinde ürünün iadeye uygun olmadığını kutusunun açıldığını ve paket içeriğinin yetersiz olması nedenlerini söyleyip kabul etmediler. PSU'yu kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa ikinci el olarak satmalı mıyım?

Eğer öncesine göre daha etkili olduysa kullanıp eskisini satabilirsiniz. Eğer sorun PSU'dan kaynaklanıyorsa ve yeni PSU alacaksanız 2 tanesini satıp kesin çözümünden emin olduğunuz bir modele de yönelebilirsiniz.

Eğer öncesine göre daha etkili olduysa kullanıp eskisini satabilirsiniz. Eğer sorun PSU'dan kaynaklanıyorsa ve yeni PSU alacaksanız 2 tanesini satıp kesin çözümünden emin olduğunuz bir modele de yönelebilirsiniz.
Hocam satma konusunda da çok emin olamıyorum çünkü yeni 1600 TL'ye satın aldım 2. elden koysam büyük miktarda zarar olacak gibi. Sorunun PSU kaynaklı olduğunu da çok düşünmüyorum çünkü 550W RX580'e yeterli gibi.

Paketten çıkanlarda eksik yoksa THH'ye başvurabilirsiniz. Firma özellikle belirtmedikçe 15 gün boyunca koşulsuz iade almak zorundalar, paketi açılmış diye bir bahane olamaz.

Paketten çıkanlarda eksik yoksa THH'ye başvurabilirsiniz. Firma özellikle belirtmedikçe 15 gün boyunca koşulsuz iade almak zorundalar, paketi açılmış diye bir bahane olamaz.
Çok uğraştırıcı bir süreç mi? Pakette çıkanlardan eksik olan tek şey küçük vida poşetiydi çünkü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı