Yok kutuyu açmadım henüz. Buraya yazdım kimse bir şey demeyince, baktım, çok fark diyor yabancı forumlar, ben de o yüzden düzünü aldım geçtim. 6400 liraya satılıyor şu an HS80 Max, onda 900 liralık bir indirim varken, HS80 6000 liraya satılıyor, onda 2bin lira kadar indirim var deyip normalini aldım. Bugün kapalıydı. Yarın tekrar arayacağım. Eğer kabul ederlerse gidip değiştirmeyi düşünüyorum. Eğer kampanya bitti yapamayız derlerse alır kullanırım bir süre. HS80 Max güzel bir indirime girerse onu alır, 4bine almış olduğum düzünü satarım aldığım fiyattan.
@RossKemp bu arada bende de sizdeki kulaklıktan var şuan. Corsair Void Pro RGB Wireless. Kulaklık pedlerini değiştirmem gerekiyor 3.kez ve ek olarak sizde de aynı sorun var mı merak ediyorum. 2018 aralık ayında almıştım amerikadan ve geçen yıllar içerisinde mikrofonunun plastiği inanılmaz eskidi kulaklıktan bağımsız olarak ve çatlamalar olmaya başladı. Çatlaklarını süper yapıştırıcı ile sağlamlaştırmıştım ama tekrar çatladı ve gidici gibi duruyor. Sizde de öyle mi acaba?
Eki Görüntüle 2254111