Elektronik PcKolik'te devasa indirimler!

Ilgilenen arkadaşlar varsa uğrayabilir 14 Temmuz yazıyor bitiş tarihi ancak bazı ürünlerde stokları arttırmışlar ve devam ediyormuş telefonla bilgi aldım detay vermediler tabii.

Yok kutuyu açmadım henüz. Buraya yazdım kimse bir şey demeyince, baktım, çok fark diyor yabancı forumlar, ben de o yüzden düzünü aldım geçtim. 6400 liraya satılıyor şu an HS80 Max, onda 900 liralık bir indirim varken, HS80 6000 liraya satılıyor, onda 2bin lira kadar indirim var deyip normalini aldım. Bugün kapalıydı. Yarın tekrar arayacağım. Eğer kabul ederlerse gidip değiştirmeyi düşünüyorum. Eğer kampanya bitti yapamayız derlerse alır kullanırım bir süre. HS80 Max güzel bir indirime girerse onu alır, 4bine almış olduğum düzünü satarım aldığım fiyattan.

@RossKemp bu arada bende de sizdeki kulaklıktan var şuan. Corsair Void Pro RGB Wireless. Kulaklık pedlerini değiştirmem gerekiyor 3.kez ve ek olarak sizde de aynı sorun var mı merak ediyorum. 2018 aralık ayında almıştım amerikadan ve geçen yıllar içerisinde mikrofonunun plastiği inanılmaz eskidi kulaklıktan bağımsız olarak ve çatlamalar olmaya başladı. Çatlaklarını süper yapıştırıcı ile sağlamlaştırmıştım ama tekrar çatladı ve gidici gibi duruyor. Sizde de öyle mi acaba?

Eki Görüntüle 2254111
Ürünü Amerika'dan ilk çıktığında 2017'de almıştım, benim mikrofonda tam ortada ufak bir kılcal çatlak var, geçen ay 3. defa kulak pedlerini ve ilk defada kafa bandını değiştirdim. Yakın zamanda 4-5 tane kulaklık denedim bunlar; Steelseries Arctis Nova Pro Wireless, HyperX Cloud III Wireless ve Corsair Void Elite Wireless, HS80 Max, Logitech G Pro Wireless. Kesinlikle bendeki bu modelin yerini tutmuyorlar hepsini sattım. Void Elite Wireless ise tam bir hayal kırıklığı oldu, Dolby 7.1 yerine aptalca bir sanal 7.1 koymuşlar kesinlikle eski versiyonu daha iyi. HyperX Cloud III Wireless hariç FPS oyunlarında hepsi fiyaskoydu.

Ürünü Amerika'dan ilk çıktığında 2017'de almıştım, benim mikrofonda tam ortada ufak bir kılcal çatlak var, geçen ay 3. defa kulak pedlerini ve ilk defada kafa bandını değiştirdim. Yakın zamanda 4-5 tane kulaklık denedim bunlar; Steelseries Arctis Nova Pro Wireless, HyperX Cloud III Wireless ve Corsair Void Elite Wireless, HS80 Max, Logitech G Pro Wireless. Kesinlikle bendeki bu modelin yerini tutmuyorlar hepsini sattım. Void Elite Wireless ise tam bir hayal kırıklığı oldu, Dolby 7.1 yerine aptalca bir sanal 7.1 koymuşlar kesinlikle eski versiyonu daha iyi. HyperX Cloud III Wireless hariç FPS oyunlarında hepsi fiyaskoydu.
MAX konusunda eminsiniz değil mi? Çünkü internete satışa açtılar hemen siparişini verdim ama ekstr elimde kutusu açılmamış hs80 var şu an 😂

MAX konusunda eminsiniz değil mi? Çünkü internete satışa açtılar hemen siparişini verdim ama ekstr elimde kutusu açılmamış hs80 var şu an 😂
MAX 7.1 ses açısından FPS oyunlarında eksik hissettiriyor ama buna rağmen genel kullanımda gayet iyi. Biraz dar bir kafa bandına sahip başımı çok sıktığı için satmak durumunda kaldım.

MAX 7.1 ses açısından FPS oyunlarında eksik hissettiriyor ama buna rağmen genel kullanımda gayet iyi. Biraz dar bir kafa bandına sahip başımı çok sıktığı için satmak durumunda kaldım.
Hmmm 7.1 aslında ikisinde de ortak ekstra SoundID varmış ama onun haricinde çok farkı yokmuş aslında ses bakımından. Genel farkları batarya ve menzilmiş. Aslında kablolu şekilde çalışma olayını kaldırmışlar beni düşündüren o oldu. Çok kullanacağımdan değil ama neden daha yüksek modelde zaten tek farkı bluetooth, batarya ve menzil olan geri kalan her şeyi aynı olan kulaklıktan özellik kaldırırlar anlamadım

Hmmm 7.1 aslında ikisinde de ortak ekstra SoundID varmış ama onun haricinde çok farkı yokmuş aslında ses bakımından. Genel farkları batarya ve menzilmiş. Aslında kablolu şekilde çalışma olayını kaldırmışlar beni düşündüren o oldu. Çok kullanacağımdan değil ama neden daha yüksek modelde zaten tek farkı bluetooth, batarya ve menzil olan geri kalan her şeyi aynı olan kulaklıktan özellik kaldırırlar anlamadım
Ürünü kabloyla kullanırsanız ses ve mikrofon kalitesi artıyor bilginiz olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı