PcKolik'teki RX 6800 XT sistem nasıldır?

Fiyat farkı çok hocam. Pckolikten 6800xt olanı almaya çalışın. Performansı 4070 ile eşit bazen daha iyi. Ama işin içine Rt ve dlss girince RTX alıyor. Ama kas gücünde eşitler. Vram avantajı var rx6800'ün.

İşlemci tabanlı oyunlar oynayacağım da daha çok, o yüzden acaba Intel mi alsam diye düşündüm ama muhtemelen uçurum fark yok i5 12400F ile R5 5600X arasında. Teşekkür ederim.

İşlemci tabanlı oyunlar oynayacağım da daha çok, o yüzden acaba Intel mi alsam diye düşündüm ama muhtemelen uçurum fark yok i5 12400F ile R5 5600X arasında. Teşekkür ederim.
İşlemci tabanlı oyunlarda Ryzen 5 5600'ün performansı daha iyi. Valorant, Lol gibi oyunlarda ryzen daha çok fps veriyor. Ama hikayeli oyunlarda intel tokatlıyor.

İşlemci tabanlı oyunlarda Ryzen 5 5600'ün performansı daha iyi. Valorant, LoL gibi oyunlarda Ryzen daha çok FPS veriyor. Ama hikayeli oyunlarda Intel tokatlıyor.

Tekli çekirdek performansı ile mi alakalı acaba bu durum? Öğrenmek için soruyorum. İşlemcinin ağır bastığı oyunlarda tek çekirdek performansı önemliyken, hikaye tabanlı oyunlarda çoklu çekirdek performansı mı ön planda oluyor? Bahsettiğim oyunlar Online oyunlar işlemci tabanlı derken, aion, silkroad gibi. Size de çok soru sordum, hakkınızı helal edin.

Amd çoklu çekirdekte daha iyi. Bence hangisi uygunsa o alınmalı. 2 İşlemciden de memnun kalıyor insanlar. Ama sıcaklık, düşük watt kullanımı ve hikayeli oyunlarda daha çok fps almak için intel seçilmeli. Ha bu demek değil ki r5 5600 kötü. Kötü değil. Size önerdiğimiz 6800xt'li sistemde ryzen var. İntel olsa daha iyi olabilirdi belki ama r5 5600 kötü bir işlemci değil.

Gaming.gen.tr'deki sistemlerin fiyatı da artmış. Şu sistem benim baktığıma göre daha uygundu şimdi özelleştirince 44 bin lira yapıyor. Ne kadar hızlı alırsak o kadar iyi olacak. Yarınlar bugünden pahalı.

Düzenleme: Benim alacağım sistem stok yok uyarısı veriyor:

@Picky ne yaptınız hocam aldınız mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…