olmasaydı
Olsaydı demek istediniz sanırım? Doğru muyum? AMD istememe sebebiniz nedir peki?
olmasaydı
Olsaydı demek istediniz sanırım? Doğru muyum? AMD istememe sebebiniz nedir peki?
Hikâye tabanlı oyunlarda sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum da muhtemelen işlemci tabanlı oyunlarda sorun yaşarsınız. Tahminimce 2K çözünürlükte de darboğaz yapmayacaktır.
Yok benim attığım sistem sizin attığınızın DDR5 versiyonu. Benim attığım sistem olmasaydı sizin attığınıza yönelirdim. Daha önce AMD kullandım hep değişiklik olsun istiyorum ama bu ekonomiyle kolay kolay değişiklik yapamayacağız anlaşılan.
Ben bu sistemi düşünüyorum hocam. Bütçeyi zorlayacağım.
Bütçeyi bu sistem için zorlayacağım. İşlemci tabanlı oyunlar oynuyorum daha ziyade. Monitörüm "Dell S2716dg 1ms 2K G-Sync". Zannedersem sorun yaşamam herhalde.
AMD sistemden memnun kaldınız mı peki genel olarak sorun yaşadınız mı?
Bu daha iyi.
Bu daha iyi.
1 saat önce 30k'ydıFiyat artmış galiba hocam, yanlış mı görüyorum. Linke tıklayınca 35 olarak güncellenmiş sanırım.
1 saat önce 30k'ydı![]()
![]()
Bu kalırsa al.5 gün ile bütün planlarım mahvolacak demek ki. Gözü kör olsun bu memurluğun![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.