PcKolik'teki RX 6800 XT sistem nasıldır?

Olsaydı demek istediniz sanırım? Doğru muyum? AMD istememe sebebiniz nedir peki?

Yok benim attığım sistem sizin attığınızın DDR5 versiyonu. Benim attığım sistem olmasaydı sizin attığınıza yönelirdim. Daha önce AMD kullandım hep değişiklik olsun istiyorum ama bu ekonomiyle kolay kolay değişiklik yapamayacağız anlaşılan.

Hikâye tabanlı oyunlarda sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum da muhtemelen işlemci tabanlı oyunlarda sorun yaşarsınız. Tahminimce 2K çözünürlükte de darboğaz yapmayacaktır.

Bütçeyi bu sistem için zorlayacağım. İşlemci tabanlı oyunlar oynuyorum daha ziyade. Monitörüm "Dell S2716dg 1MS 2K G-Sync". Zannedersem sorun yaşamam herhalde.

Yok benim attığım sistem sizin attığınızın DDR5 versiyonu. Benim attığım sistem olmasaydı sizin attığınıza yönelirdim. Daha önce AMD kullandım hep değişiklik olsun istiyorum ama bu ekonomiyle kolay kolay değişiklik yapamayacağız anlaşılan.

AMD sistemden memnun kaldınız mı peki genel olarak sorun yaşadınız mı?

Bütçeyi bu sistem için zorlayacağım. İşlemci tabanlı oyunlar oynuyorum daha ziyade. Monitörüm "Dell S2716dg 1ms 2K G-Sync". Zannedersem sorun yaşamam herhalde.

AMD sistemden memnun kaldınız mı peki genel olarak sorun yaşadınız mı?

Memnundum bir sorun yaşatmadı bana. Artık şans mı nedir? Genelde WattMan hatalarından şikayet ediyorlar yaşayanlar olmuş. Ama bende olmadı hiç.

Bunada aklım gitmedi değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı