PC'nin 1 gün açık kalması sorun olur mu?

İyi günler bilidniz gibi PUBG 12 Ocak günü bedava oldu ve 40 GB indirme istiyor. Benim netim kötü olunca 0.50 upload aldım için oyun indirmesi 1 gün sürüyor ben PC 1 gün açık bıraksam PC bir şey olur mu? Sıkınıtı olur mu? Power'ya da ekran kartına bir şey olur mu?
Hocam o oyunu o hız ile nasıl oynuyacaksın online?
 
Bir şey olmuyor. Ben bir ara üşendiğimden dolayı bilgisayarı 1ay kapatmadım.(şaka değil) en sonunda mavi ekran verdi yeniden başlattım. Sonunda bir şey olmadı

Bu ben. Açmaya üşendiğim için 1 aydır açık. Hiç sorun yaşamadım ama yarın ya da hafta sonu termal macun için kapatmak zorundayım.
 
Bu ben. Açmaya üşendiğim için 1 aydır açık. Hiç sorun yaşamadım ama yarın ya da hafta sonu termal macun için kapatmak zorundayım.

Acayip üşenme çeşitleri var maşallah. Açmak ya da kapatmak ne kadar zor olabilir ki 🤨 daha da garibi elektrik israfı diye bir şey var. Elektrik bedava olsa bile insan israfa üzülür. Bedava değilse boşa masraf.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı