PC'nin ana kontrolü oyun kolunda klavye mouse devre dışı kaldı

DemoXL

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba krallar. Hayatımda ilk defa bir şey yaşadım. Benim PS3 kolum var. Bu kolu eskiden bir program aracılığıyla PC'ye bağlayıp oynamaya başladım geçen gece. O uygulamada yaptığım bir yanlış ayar ile oyun kolunu ana yönetici yaptım galiba. Klavye ve mouse devre dışı kaldı. Kilitlendi çalışmıyor. Normalde çalışıyorlar ama bunu nasıl çözebilirim? Tamire mi götürmek gerek? Bir bilgisayarcıya ya da kendim çözebilir miyim? Bir söyleyin.

Yuvarlak pil. Kenarda klips var ona tornavida ile basınca pil atıyor yukarı kendini direk.

1741648507767.png

Sorun olmaz ve kaldı ki bu tarz durumlarda sorunu çözmek için o pili çıkarmak gerekiyor ki BIOS sıfırlansın. Kasanın arkasında vidalar varsa onu söküp çekmeniz yeterli ya da cam kasa ise yanda genelde 4 plastik vida olur onları sökmeniz lazım.

Sorun olmaz ve kaldı ki bu tarz durumlarda sorunu çözmek için o pili çıkarmak gerekiyor ki BIOS sıfırlansın. Kasanın arkasında vidalar varsa onu söküp çekmeniz yeterli ya da cam kasa ise yanda genelde 4 plastik vida olur onları sökmeniz lazım.

Anladım hocam benim kasa hazır o yüzden ilk dediğiniz olacak galiba BIOS çıkarılıp takınca bu sorun düzelir mi ilk defa karşılaşıyorum bununla çünkü bu yöntemide hiç duymadım ayrıca bir yere götürsem oda BIOS tekniğini mi yapar başka bir şey mi yapar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı