Kendi sitesinde yazanlar attıgım linkte. Testler her zaman doğruyu göstermiyor. Şu an tartışmamız bile tuhaf zaten. Bu fiyatta alabileceği en iyi monitörlerden birisi Gigabyte. AOC olsa onu alsın dedim zaten ama alamayacak gibi o yüzden Gigabyte alıp geçsin.
Kendi sitesinde yazanlar attıgım linkte. Testler her zaman doğruyu göstermiyor. Şu an tartışmamız bile tuhaf zaten. Bu fiyatta alabileceği en iyi monitörlerden birisi Gigabyte. AOC olsa onu alsın dedim zaten ama alamayacak gibi o yüzden Gigabyte alıp geçsin.
Adanadayım, önerdiğin gigabyte monitörüde biliyorum, AOC'a kıyasla çok kötüleyenler oldu kararsız kaldım AOC monitör internete daha stok gelmez mi acaba bu fiyata?Mağazadan teslim olarak 4900 civarına veriliyor. Mağazadan alabiliyorsa AOC daha iyi. Yoksa Gigabyte alınabilir.
Adanadayım, önerdiğin Gigabyte monitörüde biliyorum, AOC'a kıyasla çok kötüleyenler oldu kararsız kaldım AOC monitör internete daha stok gelmez mi acaba bu fiyata?
Senin önerebileceğin AOC Alternatifi monitör var mı? şuan AOC sadece mağazalarda varmış..Testler doğruyu göstermiyor mu? O zaman yazan ms değerleri de doğru senin dediğine göre. Ortalama değer yazıp geçiyorlar. Kağıt 1 ms yazan bir monitörün gerçekten o değeri verdiğini mi sanıyorsun?
Testler doğruyu gösterir.
Adanadayım, önerdiğin gigabyte monitörüde biliyorum, AOC'a kıyasla çok kötüleyenler oldu kararsız kaldım AOC monitör internete daha stok gelmez mi acaba bu fiyata?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.