PC'nin CS:GO'da Reset Atması

Ahmet mümtaz

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar, CS:GO'da oyunu açıp 10 saniye oynadıktan sonra bilgisayar reset atıyor siyah ekranda Windows kurtarma işlemi falan yazıyor daha sonra Windows'u normal başlat deyip bilgisayarı açıyorum. Kaç gündür her makaleye baktım bir sonuç alamadım en son ''powershell yüzünden olabilir'' diye bir yazı gördüm. Fakat powershell silinmeyen bir şey sanırım denedim olmadı. Görev yöneticisinden sonlandırdım özelliklerden bir şeyler denedim yine olmadı. Sistem gereksinimlerini fazlasıyla karşılıyor bilgisayar onunla da alakası olduğunu düşünmüyorum. Bu sorun başına gelen var mı? Veya çözümünü bilen var mı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde kendi kendine kapanma durumları, ısıdan dolayı oluyor. Isı değerleriniz ne alem?
Isı 60 dereceyi hiç geçmiyor.ASUS GPU TWEAK 'tan bakıyorum her sey güncel ekran kartı,anakart,oyun vs.

BIOS guncel mi? İsletim sistemin nedir? Driverlar guncel mi?
Her şey güncel ekran kartı,anakart,oyun vs.işletim sistemi windows 7 professional

Isı 60 dereceyi hiç geçmiyor.ASUS GPU TWEAK 'tan bakıyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı