PC'nin görüntüsü IMac'e aktarılabilir mi?

196444

Kilopat
Merhaba.

Yakın zamanda bir iMac almayı düşünüyorum ama halihazırda oyun oynamak için kullandığım bir PC de var. Bu PC'nin görüntüsünü DPI to USB C DisplayPort (ya da her neyse) benzeri bir kabloyla IMac'e aktarabilir miyim? En kötü Steam Link kullanacağım sanırım...

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Target Display Mode diye bir özellik varmış eskiden ve F2 tuşuyla PC görüntüsü aktarılabiliyormuş ama sanırım M işlemcileriyle birlikte bu özellik kaldırılmış(?) Bu özellik hala mevcut mu ve kullanılabiliyor mu? Eğer yoksa, bu işi en başarılı ve en az gecikme değerleriyle yapan ücretli ya da ücretsiz bir yazılım tavsiyesi de alabilirim. iMac kullanıcıları yardımcı olabilirse sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben size kablodan ziyade uygulama tavsiye edebilirim çünkü Steam Link kullanılabilecek gibi değil. Yani bir tek bende mi oluyor bilmiyorum ama felaket bir gecikme var.

Parsec'i bu yönden çok daha fazla takdir ediyorum. Alternatiflerine göre oldukça az bir gecikmeyle çalışıyor;

Denemenizi tavsiye ederim, bedava.

Ben size kablodan ziyade uygulama tavsiye edebilirim çünkü Steam Link kullanılabilecek gibi değil. Yani bir tek bende mi oluyor bilmiyorum ama felaket bir gecikme var.

Parsec'i bu yönden çok daha fazla takdir ediyorum. Alternatiflerine göre oldukça az bir gecikmeyle çalışıyor;

Denemenizi tavsiye ederim, bedava.
Görüntüyü kabloyla aktaracağım zaten de (Aktarabilirsek) benim merak ettiğim iMac'in kendisi bir görüntü yakalama cihazı gibi çalışıp, PC'nin görüntüsünü bana tam ekran verebilir mi? Bazı videolarda, kamera uygulamasından görüntüyü alıp oyun oynayanlar gördüm ama yabancı kanallar olduğu için tam olarak anlayamıyorum ne yaptıklarını :(

iMac şu an gümrükte ve Pazartesi gelecek sanırım. Bu yüzden şu an deneyemiyorum ama teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı