PC'nin gerçekten dinlenmesi gerekir mi?

Efems

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarım akım yedi ve bende RAM'leri söküp takarken pimleri bozmuşum BIOS'u sıfırlamışım derken bilgisayarcı buldum uygulamadan adam aldı tamir etti getirdi falan. Adam bilgisayarı verirken "kardeşim bilgisayarıni 3-4 saatte bir 1.5 saat dinlendir, yoksa anakartı yakarsın." dedi daha önce 13-14 saat kullandım hiçbir şey olmadı bu yüzden abinin böyle demesi inandırıcı gelmedi. Bu bilgi doğru mudur?

Hocam dediğim gibi iyi niyetli söyledi.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim, sağ olun.

İyi niyetle olsa da cok saçma bir bilgi verilmis
Anakartin yanmasida o kadar kolay degil zaten buradaki cogu kisi bazen 10 11 saat hatta oyun indirecek ise 19 20 saat acik birakanlar vardir bende dahil boyle seyler anakarta veya hiç bir şeye etki etmez.

Bilgisayarım akım yedi ve bende RAM'leri söküp takarken pimleri bozmuşum BIOS'u sıfırlamışım derken bilgisayarcı buldum uygulamadan adam aldı tamir etti getirdi falan. Adam bilgisayarı verirken "kardeşim bilgisayarıni 3-4 saatte bir 1.5 saat dinlendir, yoksa anakartı yakarsın." dedi daha önce 13-14 saat kullandım hiçbir şey olmadı bu yüzden abinin böyle demesi inandırıcı gelmedi. Bu bilgi doğru mudur?

Valla dört yıldır anakart yakıyorum ama hiç performans da düşmedi bilgisayar açılmamazlık da yapmadı. Nasıl güzel yakıyorsam artık. :D

Yok hocam böyle bir şey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı