PC'yi yeniden başlata tıkladığımda normal bir şekilde yeniden başlatılıyor yazısı çıkıyor ama 5 dk boyunca bu yazı gitmiyor. Aynısı kapata tıkladığımda da var, onda da kapatılıyor yazıyor ve çok uzun süre bekletiyor sonra kapanıyor ama PC'yi açtığımda ise 2 dk ile 3 dk arasında sürüyor (HDD kullanıyorum). Ne yapmalıyım acaba?
PC'yi yeniden başlata tıkladığımda normal bir şekilde yeniden başlatılıyor yazısı çıkıyor ama 5 dk boyunca bu yazı gitmiyor. Aynısı kapata tıkladığımda da var, onda da kapatılıyor yazıyor ve çok uzun süre bekletiyor sonra kapanıyor ama PC'yi açtığımda ise 2 dk ile 3 dk arasında sürüyor (HDD kullanıyorum). Ne yapmalıyım acaba?
Yeniden başlatma sırasında Windows'un daha hızlı açılması için Microsoft'un kullandığı yöntemler devredışı olur. Yani yeniden başlatma, kapatıp açmaya göre daha uzun sürmesi normaldir.
Yeniden başlatma sırasında Windows'un daha hızlı açılması için Microsoft'un kullandığı yöntemler devre dışı olur. Yani yeniden başlatma, kapatıp açmaya göre daha uzun sürmesi normaldir.
Geçen yıl bu zamanlarda almıştım bilgisayarımı aslında pek eski değil bilgisayarım.
Ben asc yüklemiştim sonra asc ile ilgili yazılanları gördüm ve hemen sildim ama 2 gün kullandım onun sistem dosyalarını bozduğundan şüpheleniyorum.
Yeni cevaplarınızı bekliyorum.