PCR Testi hariç başka test yöntemi var mı?

Pismaniyee

Hectopat
Coronavirüs testi için bu test türünü olmak gerekiyormuş bildiğim kadarıyla. Başka türlü test yok mu? Çok acıtcağını düşünüyorum.
Okuldan istediler coranavirüs olup olmadığına dair kağıt getirceksin diye :(

4 saniye falan sürdü bende. Ben de acıyacağını düşünmüştüm ama acımadı sadece kafamdaki hissi canımı acıtıyordu. Gözünüzü kapatırsanız sorun olmaz. Ama düşününce acıtıyor.

Şirketimizde 4 defa oldum. İlk garip geliyor ama acı denen bir şey yok. Azıcık burnun kaşınıyor o kadar. Sanki parmağınla burnunu karıştırır gibi düşün.
Ben acımaktan değil değişik hissediyom ıyy
Mesela bu resmi görünce iğreniyom :(
koronavirus-testi-burundan.jpg

Attığın resim kadar abartı değil, neredeyse değmeden yapmışlardı testi bana. Çok çok ufacık gırtlağın acır o da yutkununca geçiyor.

Coronavirüs testi için bu test türünü olmak gerekiyormuş bildiğim kadarıyla. Başka türlü test yok mu? Çok acıtcağını düşünüyorum.
Okuldan istediler coranavirüs olup olmadığına dair kağıt getirceksin diye :(
Yapana göre değişiyor ben Şubattan beri ayda bir kez oluyorum daha öncede birkaç kez daha olmuştum. Bazı hemşireler gerçekten acıtabiliyor ama o da çok dayanılmayacak kadar değil. Genel olarak çok rahatsız etmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı