batin1597 Picopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2022 #1 PCSX2 emulatör ile PlayStation 2 oyunu oynayacağım oyun açılıyor ama karakter hareket etmiyor. Kontrolleri nasıl yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2022
PCSX2 emulatör ile PlayStation 2 oyunu oynayacağım oyun açılıyor ama karakter hareket etmiyor. Kontrolleri nasıl yapacağım?
maduvedu Kilopat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 740 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Mart 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS batin1597 Picopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2022 #3 maduvedu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videoyu izledim anlamadım. Artı 0 Eksi
maduvedu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videoyu izledim anlamadım.
maduvedu Kilopat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 740 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Mart 2022 #4 Oynamaya çalıştığın oyunun uyumluluk durumu ''playable'' mi? Kullanmaya çalıştığın kontrolcü hangisi? Artı -1 Eksi
Oynamaya çalıştığın oyunun uyumluluk durumu ''playable'' mi? Kullanmaya çalıştığın kontrolcü hangisi?
KS KS batin1597 Picopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2022 #5 maduvedu dedi: Oynamaya çalıştığın oyunun uyumluluk durumu ''playable'' mi? Kullanmaya çalıştığın kontrolcü hangisi? Genişletmek için tıkla... Klavye kullanıyorum oynamaya çalıştığım oyun Crash Twinsanity Artı 0 Eksi
maduvedu dedi: Oynamaya çalıştığın oyunun uyumluluk durumu ''playable'' mi? Kullanmaya çalıştığın kontrolcü hangisi? Genişletmek için tıkla... Klavye kullanıyorum oynamaya çalıştığım oyun Crash Twinsanity
maduvedu Kilopat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 740 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Mart 2022 #6 WM keyboard seçim tuşları atamayı denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS batin1597 Picopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2022 #7 maduvedu dedi: WM keyboard seçim tuşları atamayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Sen bana PCSX2 kullandığın kontrolleri atarmısın? Artı 0 Eksi
maduvedu dedi: WM keyboard seçim tuşları atamayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Sen bana PCSX2 kullandığın kontrolleri atarmısın?
maduvedu Kilopat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 740 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Mart 2022 #8 Ben o videodaki adamın yaptığı gibi xbox one kontrolcüsü kullanıyorum Artı 0 Eksi