PCSX2 üsttünde Tekken 5 açamamak

silentscreamx

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selamlar,
PCSX2 Tekken 5 açamıyorum. PCSX2 korsan sayılmaz arkadaşlar baştan söyleyeyim. İllegal değil. ISO dosyasını indirdim bu şekilde çıktı. Ne yaparsam yapayım çalıştıramadım emulatörde. Bilgisi olan var mı?

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2024.05.26 - 21.54.29.19.png
    Desktop Screenshot 2024.05.26 - 21.54.29.19.png
    55,6 KB · Görüntüleme: 57
Bu görüntülerdeki dosyaların imajını açmadan iso halini direk emulatörden açman gerek ama emülatörlerin biosları var amerika , avrupa gibi onun kurulumunu yapman gerek hiç hatırlamıyorum 6 7 sene önce yapmıştım.

Bu görüntülerdeki dosyaların imajını açmadan iso halini direk emulatörden açman gerek ama emülatörlerin biosları var amerika , avrupa gibi onun kurulumunu yapman gerek hiç hatırlamıyorum 6 7 sene önce yapmıştım.
Teşekkürler hocam. Zaten imaj falan o işleri denedim yapamadım. Part part olduğu için açamadım diye düşünüyorum ama birleştirmeyi de beceremedim çocukluğumun oyunu cidden aylardır deniyorum. Pcsx2 sayfalarına sordum bu illegal diyip fırça atıp gönderdiler beni:( nerden satın alıcam 2005 yılında çıkan oyunu??????

ISO'nun içini açmayacaksınız. ISO dosyasını emülatörde açacaksınız.

Şurada kısa bir rehber var buna bir göz atın.

Hocam dediğiniz gibi bir iso dosyası yok maalesef. Fotoğraftaki gibi part part bin dosyaları resim dosyası vs var ve emülator onu görmüyor bu şekilde.

Hocam dediğiniz gibi bir iso dosyası yok maalesef. Fotoğraftaki gibi part part bin dosyaları resim dosyası vs var ve emülator onu görmüyor bu şekilde.
Myrient PS2 Dump

Buradan indir. Reddit'in sitesinden aldım.

Güvenmezsen de dosyaları ISO indir kolay olması adına. Burada ISO olarak geçiyordu galiba.

Myrient PS2 Dump

Buradan indir. Reddit'in sitesinden aldım.

Güvenmezsen de dosyaları ISO indir kolay olması adına. Burada ISO olarak geçiyordu galiba.
uğraşın için çok sağ ol hocam, ama bu siteden indirme yaptığımda sitede dosyaya ulaşılamadı hatası alıyorum :(
dosyaları iso olarak nasıl indireceğim?

uğraşın için çok sağ ol hocam, ama bu siteden indirme yaptığımda sitede dosyaya ulaşılamadı hatası alıyorum :(
dosyaları iso olarak nasıl indireceğim?
Yani normal tıklayınca iniyor bu attığım sitede ve dosyalar her yerde iso olarak inmiyor. Size sağlayan kişi öyle sunuyor. Burada da mesela rarlamış iso dosyasını paylaşan kişi.

Linki de buradan aldım. Buradaki diğer PS2 alternatiflerini de bakın. Archive kısmından alfabetik sırayla dizilmiş olanları da deneyin.

Attığım link bu işaretlediğim yerdi:

1717145881895.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı