PCX 125 2025 vs NMAX techmax 125 2025

Daha fazla  
Arkadaşlar 2025 yılı modelleri tanıtıldı sizce hangisi kaçar lira olur? Başlangıç olarak hangisi daha mantıklı? Motorları değerlendirirseniz sevinirim.

Arkadaşlar 2025 yılı modelleri tanıtıldı sizce hangisi kaçar lira olur? Başlangıç olarak hangisi daha mantıklı? Motorları değerlendirirseniz sevinirim.

Ben NMAX alırdım PCX 25 kasası rezalet Çin malına benziyor 24 kasaya disk katıp koysalar daha iyi olurdu 170'den çıkar PCX stoklar olursa çok yükselmez ama karaborsaya düşürürlerse yandık.

Ben NMAX alırdım PCX 25 kasası rezalet Çin malına benziyor 24 kasaya disk katıp koysalar daha iyi olurdu 170'den çıkar PCX stoklar olursa çok yükselmez ama karaborsaya düşürürlerse yandık.

Karaborsa olayı bayağı azaldı son zamanlarda. NMAX kaçtan başlar sizce? Ayrıca NMAX her zaman daha iyiydi diyen de var bu olay doğru mu sizce?

Karaborsa olayı bayağı azaldı son zamanlarda. NMAX kaçtan başlar sizce? Ayrıca NMAX her zaman daha iyiydi diyen de var bu olay doğru mu sizce?

İkisini de kullanmadım yani ben çok bir fark olduğunu sanmıyorum ikisi de Japon malı karaborsa olayının azalmasının nedeni euro5 diye bir şeye geçilecekti 2025'te o yüzden her marka deli gibi kampanya yaptı PCX'te 25 kasada yenileneceği için bu kadar hızlı vermeye başladılar 25 kasa geldiğinde eğer stok sorunu olursa yine karaborsa yaparlar NMAX fiyat açısından bilmiyorum 170-250 arası bir şey olur scooter piyasasına hakim değilim.

PCX 180 k civarı olur bence. Arka disk fren (çift ABS) ve ekran getirmiş, tip olarak çok eleştirildi Çinli motorlara benziyor diye, NMAX'te abs/ekran vardı zaten ve fiyatı 190k civarı olur bence.
Ne kadar Yamaha'yı çok sevsemde Honda'nın servisi daha iyi, parçaları daha ucuz ve PCX piyasası hızlı. Motoruna aksesuar almak istesen envaii çeşit malzemesi mevcut.
Ayrıca NMAX'te stok sorununu bir türlü halledemediler. İlk kullanıcının ikisi arasında ki farkı anlayabileceğini sanmıyorum.
Başlangıç için PCX alınabilir bence.

İkisi de aynı sorunsuzlukta, benzer güçte motorlar. Hangisini daha çok beğeniyorsanız onu alın. Hatta a1 ehliyet gibi bir kısıtınız yoksa nmax 155 öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı