PCX alınır mı?

Bence mantıksız bir tercih yapmışsınız yakında pişman olursunuz PCX güzel motor ama bende manuel seviyorum ve scooterim vardı şuan 0 diye güzel geliyor ama manuelin zevki başka.

Bence mantıksız bir tercih yapmışsınız yakında pişman olursunuz PCX güzel motor ama bende manuel seviyorum ve scooterim vardı şu an 0 diye güzel geliyor ama manuelin zevki başka.

Evet ailem zorladı scooter almam için ama jelatinlerini sökmeyeceğim takaslamak istiyorum fazla km artmadan.

Evet ailem zorladı scooter almam için ama jelatinlerini sökmeyeceğim takaslamak istiyorum fazla km artmadan.

PCX parasına alacağın vitesli motordan kalite bekleme. Japon'la Çin asla bir değil PCX'in piyasasıda var. Ayrıca otomatik motor her zaman daha güvenlidir vitesliye göre. Not düşüyorum motosiklet kulanan bir ailede büyüdüm. Yaşıtlarım arabada ön koltuğa oturmazken ben artçılık yapıyordum. Piyasasaki çoğu scooter a bindim.

PCX parasına alacağın vitesli motordan kalite bekleme. Japon'la Çin asla bir değil PCX'in piyasasıda var. Ayrıca otomatik motor her zaman daha güvenlidir vitesliye göre. Not düşüyorum motosiklet kulanan bir ailede büyüdüm. Yaşıtlarım arabada ön koltuğa oturmazken ben artçılık yapıyordum. Piyasasaki çoğu scooter a bindim.
Evet aslındada iyi oldu benelli 125s alıcaktım fakak 2.el de satması zor pcxe direk satıp azcık para koyup 250cc naked modellere bakıcağım.

Arkadaşlar A1 ehliyetimi almak üzereyim bugün 0km PCX aldım. Sizce doğru mu yaptım? Yani ben manuel istiyordum. Scooter görünümü bana hitap etmiyor.
Güzel tercih, kayış değişimi geldiğinde Dr. Pulley baga ve yay değişimi de yaparsan çok güzel performansı var. Rakibi Nmax'den biraz daha sakin bir motor olsa da karşılığını yakıt sarfiyatından alıyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı