PC'ye BIOS'tan Windows nasıl yüklenir?

Boot option 1 kısmına tıklayıp UEFI vendor Partition 1 yazanı seçip kaydedip çıkın.

Ustam o dediğini ben kurcalarken yapmıştım kapatıp açtığımda Windows yükleme ekranı gelmişti ama tekrar deneyeyim.

Boot option 1 kısmına tıklayıp UEFI vendor Partition 1 yazanı seçip kaydedip çıkın.

Hacı o dediğini yaptım aynı Windows kurulum ekranına yönlendirdi. Devam edince şöyle bir hata çıkıyor;

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    101,1 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Ustam o dediğini ben kurcalarken yapmıştım kapatıp açtığımda Windows yükleme ekranı gelmişti ama tekrar deneyeyim.

Hacı o dediğini yaptım aynı Windows kurulum ekranına yönlendirdi. Devam edince şöyle bir hata çıkıyor;

BIOS'tan VMD ile ilgili bir ayar varsa kapatın.

Nasıl çözdün?

Hocam öncelikle CSM açıkmış onu kapattım.
Sonra tekrar boot menüyü açtım flash yine çıkmadı.
O sizin dediğinizi yaptım Windows ekranı çıktı sürücüye yükleme kısmında hata verdiği için daha önce yapamamıştım, meğer sıkıntı disk yüzündenmiş, birden fazla bölünmüş olarak gözüküyordu, bundan dolayı da disk çakışması hatası veriyordu. Bende gereksiz kısımları sildim iki ana disk bölümü kaldı. Bir de ben daha önce yanlış yere basıyormusum, sol altta sürücü yükle kısmına değil de sonrakiye tıklayacakmışım. Öyle yapınca kurmaya başladı zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı