PC'ye çay döküldü

Limiasismail

Decapat
Daha fazla  
PC'ye arka kapağına alttan temas aldı nem gibi çok fazla temas etmedi sadece bezle silinmiş gibi ıslaklık vardı hemen sildim iyice kuruladım 5 dakika kadar fanları Full'de çalıştırdım. Sizce bir sorun olur mu?

Arkadaş dediğne göre bayağı dökmüş. Damla olsa kasanın büyük bir kısmı ıslanmazdı.

Islak bez derken nemli bez gibi mi yoksa sudan yeni çıkmış bez yapışmış gibi mi tam anlamadım. Ama iyi ve sökerken dikkatli olacak bir tamircide kontrol ettirip hazır gitmişken termal macun sürmek en mantıklısı gibi.

Çok dökülmediyse problem olmayabilir. Deliklere girmediğinden emin iseniz kapalı şekilde tutun nemli kalmasın hiçbir yeri. Kısa devre yaparsa daha kötü olabilir sabah açın aleti.

Eminim iyice kuruladım "tuşlar yapış yapış olur, plastik dayanımı azalır, fanda biriken ve yapışan tozlar ses çıkartır ve soğutmayı berbat eder. Anakart yapış yapış olur, batarya bozulabilir. " gibi problemler yok.

Islak bez derken nemli bez gibi mi yoksa sudan yeni çıkmış bez yapışmış gibi mi tam anlamadım. Ama iyi ve sökerken dikkatli olacak bir tamircide kontrol ettirip hazır gitmişken termal macun sürmek en mantıklısı gibi.

İkisinin ortası açtım bir şey yok kullanıyorum zaten babam PC mühendisi olduğundan sorun olmayacağınıu söyledi en kısa zamanda değişeceğim için bir şey olmaz.

Hepinize teşekkür ederim içerisi açtım, tozları temizledim, termal bakım yaptım hiçbir sorun yok.

Son düzenleme:
Eminim iyice kuruladım "tuşlar yapış yapış olur, plastik dayanımı azalır, fanda biriken ve yapışan tozlar ses çıkartır ve soğutmayı berbat eder. Anakart yapış yapış olur, batarya bozulabilir. " gibi problemler yok.

İkisinin ortası açtım bir şey yok kullanıyorum zaten babam PC mühendisi olduğundan sorun olmayacağınıu söyledi en kısa zamanda değişeceğim için bir şey olmaz.

Hepinize teşekkür ederim içerisi açtım, tozları temizledim, termal bakım yaptım hiçbir sorun yok.

Ben orada çay diış (kola, gazoz) gibi şeylerden bahsettim. Şekerli çayda şeker olanı kolaya göre az olacağından bunları yaşamazsınız bunu 2005 Bilkent bilgisayar mezunu olarak söylüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı