Flashta bir işim oldu, PC'ye flash taktım. Flashta bir detay ilgimi çekti, XXX adında bir klasör vardı. Açtığımda videolar ve içinde birkaç klasör daha vardı ama o XXX klasörünü açtığım anda Windows Defender çalıştı. Sonra koruma geçmişine baktım. Tehdit kaldırıldı veya geri yüklendi diyor. Açıkçası korkuyorum, onca şifre ve fotoğraf var. Format atmak istemiyorum. Ne yapmalıyım?
Flashta bir işim oldu, PC'ye flash taktım. Flashta bir detay ilgimi çekti, XXX adında bir klasör vardı. Açtığımda videolar ve içinde birkaç klasör daha vardı ama o XXX klasörünü açtığım anda Windows Defender çalıştı. Sonra koruma geçmişine baktım. Tehdit kaldırıldı veya geri yüklendi diyor. Açıkçası korkuyorum, onca şifre ve fotoğraf var. Format atmak istemiyorum. Ne yapmalıyım?
Defender her şeyi trojan zannediyor ancak XXX.exe'nin virüs olmadığını söylemem mümkün değil Kaspersky ile tam tarama yapın ama benim fikrim format atmanız en güveniliridir.
Defender her şeyi trojan zannediyor ancak XXX.exe'nin virüs olmadığını söylemem mümkün değil Kaspersky ile tam tarama yapın ama benim fikrim format atmanız en güveniliridir.
PC yi tekrar açtım bios artık 15 sn de açılıyo normalde 5 sn de açılırdı ve her seferinde takip ederdim görev yöneticisinden trojan yavaşlatmış galiba pc yi
Beni asıl korkutan şey Defender'in tehdit kaldırıldı ve cihaza geri yüklendi demesi mrt ile de tarama yaptım ve Kaspersky yok PC de.
İlginiz için teşekkürler.
PC'yi tekrar açtım BIOS artık 15 sn de açılıyor normalde 5 sn de açılırdı ve her seferinde takip ederdim Görev Yöneticisi'nden trojan yavaşlatmış galiba PC'yi.
Beni asıl korkutan şey Defender'in tehdit kaldırıldı ve cihaza geri yüklendi demesi mrt ile de tarama yaptım ve Kaspersky yok PC de
İlginiz için teşekkürler
PC'yi tekrar açtım BIOS artık 15 sn de açılıyor normalde 5 sn de açılırdı ve her seferinde takip ederdim Görev Yöneticisi'nden trojan yavaşlatmış galiba PC'yi