PC'ye flashtan trojan bulaştı

enes 123321

Femtopat
Daha fazla  
Flashta bir işim oldu, PC'ye flash taktım. Flashta bir detay ilgimi çekti, XXX adında bir klasör vardı. Açtığımda videolar ve içinde birkaç klasör daha vardı ama o XXX klasörünü açtığım anda Windows Defender çalıştı. Sonra koruma geçmişine baktım. Tehdit kaldırıldı veya geri yüklendi diyor. Açıkçası korkuyorum, onca şifre ve fotoğraf var. Format atmak istemiyorum. Ne yapmalıyım?

Ekran Görüntüsü (244).png

Flashta bir işim oldu, PC'ye flash taktım. Flashta bir detay ilgimi çekti, XXX adında bir klasör vardı. Açtığımda videolar ve içinde birkaç klasör daha vardı ama o XXX klasörünü açtığım anda Windows Defender çalıştı. Sonra koruma geçmişine baktım. Tehdit kaldırıldı veya geri yüklendi diyor. Açıkçası korkuyorum, onca şifre ve fotoğraf var. Format atmak istemiyorum. Ne yapmalıyım?

Eki Görüntüle 2519018

Defender her şeyi trojan zannediyor ancak XXX.exe'nin virüs olmadığını söylemem mümkün değil Kaspersky ile tam tarama yapın ama benim fikrim format atmanız en güveniliridir.

Eki Görüntüle 2519018

Tedbirli olup antivirüs ile tam tarama yapın.

Beni asıl korkutan şey defenderin tehdit kaldırıldı ve cihaza geri yüklendi demesi mrt ile de tarama yaptım ve Kaspersky yok pc de

Tedbirli olup antivirüs ile tam tarama yapın.
ilginiz için teşekkürler

PC yi tekrar açtım bios artık 15 sn de açılıyo normalde 5 sn de açılırdı ve her seferinde takip ederdim görev yöneticisinden trojan yavaşlatmış galiba pc yi

Son düzenleme:
Beni asıl korkutan şey Defender'in tehdit kaldırıldı ve cihaza geri yüklendi demesi mrt ile de tarama yaptım ve Kaspersky yok PC de.

İlginiz için teşekkürler.

PC'yi tekrar açtım BIOS artık 15 sn de açılıyor normalde 5 sn de açılırdı ve her seferinde takip ederdim Görev Yöneticisi'nden trojan yavaşlatmış galiba PC'yi.

Bu konuda bilgim yok fakat formatlamayı deneyebilirsiniz.

Beni asıl korkutan şey Defender'in tehdit kaldırıldı ve cihaza geri yüklendi demesi mrt ile de tarama yaptım ve Kaspersky yok PC de

İlginiz için teşekkürler

PC'yi tekrar açtım BIOS artık 15 sn de açılıyor normalde 5 sn de açılırdı ve her seferinde takip ederdim Görev Yöneticisi'nden trojan yavaşlatmış galiba PC'yi

Yine de format en güvenilir yöntem gibi duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı