Merhaba. Bilgisayarımda PES 2018 var ve ben şu an klavye ile oynuyorum. Bence klavye ile oynamak pek eğlenceli değil bu yüzden elimdeki konsol ile oynamak istiyorum. Elimdeki konsolu bilgisayara bağlayabilir miyim veya nasıl bağlayabilirim?
Hocam bu kontrolcü native(doğal) olarak desteklemeyebilir. x360ce indirin. Programı açınca kontrolcünüzü bağlayıp alttaki Auto tuşuna basın.Merhaba. Bilgisayarımda PES 2018 var ve ben şu an klavye ile oynuyorum. Bence klavye ile oynamak pek eğlenceli değil bu yüzden elimdeki konsol ile oynamak istiyorum. Elimdeki konsolu bilgisayara bağlayabilir miyim veya nasıl bağlayabilirim?
Eki Görüntüle 1639961
Direkt tak, pes klasöründeki settings uygulamasını açıp kontrolcüler kısmında directinput seç ve sonra da gamepadi seç. Gamepadle oynayabilirsin bu şekilde. Ama bu gamepadde analog kolu yok, klavyeden farksız olur.
FIFA için dediğiniz doğru ama PES 18-19-20-21 için xinput desteği olmasına gerek yok, directinput olarak da mevcut ayarlarda.Hocam bu kontrolcü native(doğal) olarak desteklemeyebilir. x360ce indirin. Programı açınca kontrolcünüzü bağlayıp alttaki Auto tuşuna basın.
Hocam ben kontrolcünün modeli için demiştim onu eğer klasik Xbox 360 kontrolcüsü gibi çalışıyorsa aracı program olmadan destekler evet, katılıyorum.FIFA için dediğiniz doğru ama PES 18-19-20-21 için xinput desteği olmasına gerek yok, directinput olarak da mevcut ayarlarda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.