PC'ye güç gitmiyor

GenexFret

Decapat
PC'de hiçbir sıkıntı yoktu dün rahatça girmiştim fakat bugün fişi takiyorum power düğmesine basınca fanın ışığı yanıp hemen sönüyor. PC açılmıyor yani güç gitmiyor. Geçen gün de aynı sorun olmuştu PC kablosunun fişinin kafasından olduğunu düşünüyorum. Başka odaya takmıştım açılmıştı fakat bu sefer denemelerime rağmen açılmıyor. Power supply kablosunu takıp çıkardım değişen bir şey yok. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
PC'de hiçbir sıkıntı yoktu dün rahatça girmiştim fakat bugün fişi takiyorum power düğmesine basınca fanın ışığı yanıp hemen sönüyor. PC açılmıyor yani güç gitmiyor. Geçen gün de aynı sorun olmuştu PC kablosunun fişinin kafasından olduğunu düşünüyorum. Başka odaya takmıştım açılmıştı fakat bu sefer denemelerime rağmen açılmıyor. Power supply kablosunu takıp çıkardım değişen bir şey yok. Yardımcı olabilecek var mı?
Sistemi tekrar kablolayın ramları düzgün oturtun ekran kartını saglam takın. sistem özellikleriniz nelerdir?.

Acaba odanızda bulunan fişte sıkıntı olabilir mi?

Acaba odanızda bulunan fişte sıkıntı olabilir mi?
Hayır başka odalara da taktım fakat aynı. Sistemim GTX 1050exoc 2gb,8gb ram ,450psu,i5 2400,H61 M pro anakart.İslemci ve ekran kartı daha yeni.Ekleyeyim ışık olayı prize takılı sonra ilk düğmeye basışımda oluyor 2.ye bastığımda yanmıyor.Tekrar prize takınca ilk basışta yanıyor.Pcde herhangi bir sorun da yoktu yani.
Sistemi tekrar kablolayın ramları düzgün oturtun ekran kartını saglam takın. sistem özellikleriniz nelerdir?.
Özellikleri diğer kullanıcının yorumuna yazdım teşekkürler.
Ayrıca fişi takınca ses sistemi ve modem ışıkları yanıyor sadece kasaya basınca açılmıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı