PC'ye trojan girdi

Ben burada Gta vice city hilesiz bitirme Challange yapıyorum adamların yaptığına bak 😁 Sadece Can zırh hilesi kullandım hilekar bir sefilim 😁
O meşhur helikopter görevi okadar da zor değilmiş bu arada 2. denemede geçtim.
Aklıma bu videolar gelir hep biraz keyiflenelim. Ayrıca Hile yapan arkadaş biraz ufkunu aç gözünü seveyim ya. Hile indirirsen trojen yersin. Burada da hile indiren biri var adam kendini gömüyor çok iyi ya 😁😁
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Roblox'ta hile mi varmış.
Evet var ama ben kullanmadığım için bilmiyorum online oyunda hile açmam ben single oyunda takılırım kafama göre Şuan gta vice city yi can zırh hilesi dışında hile kullanmadan bitirmeye uğraşıyorum çok keyif veriyor. Sadece 1 bölümde kullandım o hileyi bu arada.

Son düzenleme:
Olum ben Roblox'ta oyun üretiyorum hile kullananlar için ban atma şeyi çalışıyor mu diye kontrol ediyorum script falan nasıl oluşturayı gireyim diğer oyunlara. kendi oyunumun scriptini oluşturabiliyorum sadece

İnşallah girmiştir BIOS'una bulaşmıştır.
bilip bilmeden beddua okuma inşallah bir gün sende yaşadığımı yaşarsın desem hoşuna gider mi ?

GTA falan diyorsunuzda benimkisi çöp GTA açmaz.

N Roblox için hile yükledim Windows Defender'e kapattım yüklerken çünkü genelde kullandığımda Defender hileyi virüs algılıyordu. Sonra güncelleme geldi hileye Win Defender'e gene kapattım sonra yükleyip Win Defender'e açtıktan sonra dosyayı tam açarken Win virüs var dedi. Baktım trojan grimiş. Dosyayı sildim Malwarebytes yükledim. Orada da yok diyor. Win Defender hala var diyor. Beni mi kandırıyor yoksa Malwarebytes yok diye mi yalan söylüyor? Bu arada tarama yaptım soru.

Şu oyunlara hile yükleyerek oynamaktan ne keyif alıyorsunuz anlamıyorum başkalarının oyununu mahvetmekten başka bir vasfınız yok.

Maalesef bu oyunda hile açıp oyunun içine edenler çok Allah hepsinin cezasını versin oyunlarımın hepsinde hile açıyolar ya da harita kodu ile aynısını oluşturup emek çalıyolar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı