PC'ye virüs girdikten sonra YouTube hesabı çalındı

Hocam CMD'ye "net user" yazıp SS atın.

şimdi yapıp atıcam

Keylogger değil galiba (keylogger ise format gerekir).

Ne alaka. Sırf bir keylogger için format mı olur? Hızlı tarama ile basit bir şekilde etkisiz hale getirilebiliyor. Gereksiz yere format önermeyin.

Ne alaka. Sırf bir keylogger için format mı olur? Hızlı tarama ile basit bir şekilde etkisiz hale getirilebiliyor. Gereksiz yere format önermeyin.
eset ile tarıyorum şu an hepsini atıcam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için siz olmasanız ne yaparım bilemiyorum

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    63,8 KB · Görüntüleme: 49
ESET ile tarıyorum şu an hepsini atacağım teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için siz olmasanız ne yaparım bilemiyorum.

KVRT ayarlarını yanlış yapılandırmışsınız.

@Lixue3 KVRT ayarları şu şekilde olursa sistem tümüyle taranmış olur.

Fotoğrafta belirttim.

Pekala ESET bitsin tekrar Kaspersky tarması yapacağım ESET'i tam tarama ile başlatım bir şey bulu ama çok uzun sürecek gibi duruyor aynı anda çalıştırabiliyor muyum hepsini yoksa tek tek mi yapmalıyım.

Dosya Ekleri

• 1658935492315.png
    41,3 KB · Görüntüleme: 51
Pekala ESET bitsin tekrar Kaspersky tarması yapacağım ESET'i tam tarama ile başlatım bir şey bulu ama çok uzun sürecek gibi duruyor aynı anda çalıştırabiliyor muyum hepsini yoksa tek tek mi yapmalıyım.

Hepsini tek tek yapın. Aynı anda tarama esnasında sistem kaynakları çok tüketileceğinden dolayı mavi ekran ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Şu andan itibaren bile ESET virüs bulmuş.

Hepsini tek tek yapın. Aynı anda tarama esnasında sistem kaynakları çok tüketileceğinden dolayı mavi ekran ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Şu andan itibaren bile ESET virüs bulmuş.

Keylogger değil galiba (keylogger ise format gerekir).

Dosya adlarına bakarsak ESET cidden iyi iş başarmış hack falan yazan dosyalar bulmuş ve silmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…