PC'ye virüs girdikten sonra YouTube hesabı çalındı

Hocam CMD'ye "net user" yazıp SS atın.
1658933902752.png

KVRT, ESET Scanner ve EEK ile taratın.

1-Korsan uygulamalar ve oyunlar kullanmayın. Bazı kaynakların güvenilir olduğu söylense bile daha sonradan kötü amaçlı yazılım yayılması vb. durumlar olabiliyor.
2-Aktif bir güvenlik yazılımı kullanın.
3-Düzenli olarak çerezleri temizleyin.
4-Asla şifrelerinizi tarayıcıya kaydetmeyin.
şimdi yapıp atıcam

Ne alaka. Sırf bir keylogger için format mı olur? Hızlı tarama ile basit bir şekilde etkisiz hale getirilebiliyor. Gereksiz yere format önermeyin.
eset ile tarıyorum şu an hepsini atıcam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için siz olmasanız ne yaparım bilemiyorum

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    63,8 KB · Görüntüleme: 49
Fotoğrafta belirttim.

Pekala ESET bitsin tekrar Kaspersky tarması yapacağım ESET'i tam tarama ile başlatım bir şey bulu ama çok uzun sürecek gibi duruyor aynı anda çalıştırabiliyor muyum hepsini yoksa tek tek mi yapmalıyım.

Dosya Ekleri

• 1658935492315.png
    1658935492315.png
    41,3 KB · Görüntüleme: 51
Pekala ESET bitsin tekrar Kaspersky tarması yapacağım ESET'i tam tarama ile başlatım bir şey bulu ama çok uzun sürecek gibi duruyor aynı anda çalıştırabiliyor muyum hepsini yoksa tek tek mi yapmalıyım.

Hepsini tek tek yapın. Aynı anda tarama esnasında sistem kaynakları çok tüketileceğinden dolayı mavi ekran ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Şu andan itibaren bile ESET virüs bulmuş.

Hepsini tek tek yapın. Aynı anda tarama esnasında sistem kaynakları çok tüketileceğinden dolayı mavi ekran ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Şu andan itibaren bile ESET virüs bulmuş.

1658945433927.png

Keylogger değil galiba (keylogger ise format gerekir).

Dosya adlarına bakarsak ESET cidden iyi iş başarmış hack falan yazan dosyalar bulmuş ve silmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı