Anakartımın Wi-Fi özelliği yok. Wi-Fi adaptörü alarak bilgisayarı Wi-Fi'ya başlayabilir miyim ve.
Online oyunlarda aşırı ping yaşar mıyım?
wifi hızı kaç ? kaç gb internet çekiyor internetinAnakartımın Wi-Fi özelliği yok. Wi-Fi adaptörü alarak bilgisayarı Wi-Fi'ya başlayabilir miyim ve
Hocam aşırı sağlam bir adaptör almanızı öneririm. Dark NT gibi. Ben şahsen kalitesizlerle boğuşa boğuşa bir hal oldum.
Türkiyede GB kullanan insan mı var? 1 Gigabit en fazla gördüm, onlarda aslında 125 mb/s oluyor.İnternet GB hızı azsa fark etmez.
Alacağınız adaptöre bağlı olarak ve internetinizin hızına göre değişir kendi kullandığım adaptör çok kaliteli bişey değildi ve arada internete saatlerce bağlanamıyordum fakat bağlandığı zaman aşırı internet kaybı yaşamıyordum yani güzel bir adaptör ve iyi bir internetiniz varsa bu sorun sizin için dert olmazAnakartımın Wi-Fi özelliği yok. Wi-Fi adaptörü alarak bilgisayarı Wi-Fi'ya başlayabilir miyim ve
bende var ama internetin düşükse tavsiye etmeme çünkü yanında başkası bağlanınca 100 ping fln gezer hatta daha fazlaAnakartımın Wi-Fi özelliği yok. Wi-Fi adaptörü alarak bilgisayarı Wi-Fi'ya başlayabilir miyim ve
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.