PC'yi 4K'da kullanmak zararlı mı?

xNARKOZx33

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 4K bir ekranım var GTX 1660 ekran kartım var normal kullanımda 4K da kullanıyorum. Oyunlarda (1080 ya da 2K) bir zararı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elindeki ekran kartiyla oyunlarda 1080p uzerinde oynadiginda iyi bir FPS alamazsin. 1080pye cektigindeyse 4k monitorde biraz bulanik gorunebilir. Bir zarari yok ama normal 1080p monitor ile 4k'ya stretchlenmis 1080p ayni gozukmeyebilir.

Merhaba arkadaşlar. 4K bir ekranım var GTX 1660 ekran kartım var normal kullanımda 4K da kullanıyorum. Oyunlarda (1080 ya da 2K) bir zararı olur mu?
Tek zararı 1080p veya 2K görüntü ham şekilde 4K olan bir ekranda bulanık ve kötü gözükür. Bu da sizin göz zevkinize zarar, bilgisayar için bir tehdit oluşturmuyor.

Oyun oynadığım zaman oyunu oynadığım çözünürlüğe cekerim
Oyunu 4K olarakta oynarsanız baya performans düşer doğrusu, GTX 1660 okadar güçlü bir kart değil. Tabi oynadığınız oyuna görede değişir.

Oyunu 4K olarakta oynarsanız baya performans düşer doğrusu, GTX 1660 okadar güçlü bir kart değil. Tabi oynadığınız oyuna görede değişir.
Zaten çok üst düzey bir oyunu 4k veya 2k da oynama düşüncem yok

Demek istediğim monitörün çözünürlüğünü oyunun çözünürlüğüne cekerim

Oyunu 1080P yapmanız veya monitörü direk 1080P yapmanız aynı şey doğrusu, pek bir esprisi yok. Gözünüz rahatsa 1080P oynayın bir mahsuru yok PC için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı