Daha fazla
- Meslek
- Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı
Bence sorun USB soketlerinden birinde, bahsettiğin sorun RAM ve CPU kaynaklı olsa görüntü alamazsın disk kaynaklı olsa BOOT edemezsin. Bir kez benim başıma da geldi sorun USB klavyede çıktı şase gibi birşey varsa ondan kaynaklı olabilir. İlk öneri; kasanın arkasından bütün bağlantıları sök güç kablosu da dahil açma tuşuna 15 saniye elini kaldırmadan basılı tut eğer ana kartta statik elektrik varsa boşalır, sonra ilk olarak klavyeyi tak sistemi aç ve Windows'a gelince yeniden başlat, sonra klavyeyi sök fareyi tak aynı şeyi tekrar et böylece sorunlu donanımı bulabilirsin. Emin olamazsan ön USB portlarını da dene.@26318 , @Viktor R3znov söylediklerinizi yaptım fakat hala aynı. Söylediğiniz gibi BIOS sürümüm güncel değilmiş onu güncelledim fakat hala aynı olay yaşanıyor. Kapatıp tekrar açmaya çalıştığımda BIOS ekranında donuyor. Resetledikten sonra hiç bir şey olmamış gibi açılıyor.
BIOS güncellendikten sonra temiz kurulum yapsam fark eder mi?
Arkadaşlar klavye-mouse ile ilgili olabilir mi? Kasadan klavyeyi ve mouseu çıkarttıktan sonra kapatıp açtığımda sorunduz açılıyor.
USB soketleriyle ile ilgili bir şey yapabilir miyiz?
PSU'yu çıkarttım 10-15 dk sonra taktım sorunsuz açıldı, kapatıp tekrar denedim tekrar dondu.
@Silinen üye bu işi çözsen çözsen sen çözersin bi el at ya. Kafayı yiyorum, az kaldı atacam pcyi balkondan.
Yanlış olmuş @Recep Baltaş etiketleyecektim. Abi bi yardımcı olabilir misin?