Çözüldü PC'yi kapattıktan sonra açılmadı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Halilibrahim0

Hectopat
Daha fazla  
Bugün PC kullanırken bir sorunla karşılaştım USB falan takılmıyordu. Windows tuşuna bastım sanki sürekli Tab A basiyormus gibi bütün seçenekleri seçip seçip gidiyordu. Bir şey oldu diye korktum PC'yi kapattım ama kapanıyor yazısında kaldı. Gücü kesip kapattım Power tuşuna basarak tekrar açmaya çalıştığımda PC hiç tepki göstermedi. Virüs girmiş olabilir mi dışarıdan virüs temizleyebilir miyim?

Anakart: MSI A320M-A Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar, özür dilerim. Biraz abartmışım. PC kullaniminda yeniyim. PC'nin fişini çıkartıp taktım düzeldi.
Kardeşim virüs yazılımsaldır. Sinek zehriyle mi temizleyecen. Dışarıdan temizleyebilirim derken. Bilgisayarın açılmıyor. Bir donanımında sıkıntı var büyük ihtimalle.

Virüsten olamaz BIOS'u sıfırlamayı dene ekran kartını çıkar RAM'lerin sarı kısımlarını silgi ile sil.

Ya Windows'unuz ya da klavyeniz bozulmuş olabilir ya da @445968 dediği gibi PSU kaynaklı da olabilir.

%80 PSU'da sorun var gibi.
Anakarttaki tüm bileşenleri çıkartıp tekrar takmayı dene.

Arkadaşlar, özür dilerim. Biraz abartmışım. PC kullaniminda yeniyim. PC'nin fişini çıkartıp taktım düzeldi.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…