PC'yi reset tuşundan yeniden başlatmak zarar vermiş midir?

Mahonee

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçen gün oyun esnasındayken bir anda ekran dondu oyun crash yedi. Bekledikten sonra kendine gelmeyince reset tuşundan yeniden başlatmak zorunda kaldım. Bu işlem bilgisayarıma zarar vermiş midir? Windows'un genel işleyişini vs PC performansını bozmuş mudur? SFC scannow ile taradığım zaman bozuk dosya bulmadı..

Arkadaşlar geçen gün oyun esnasındayken bir anda ekran dondu oyun crash yedi. Bekledikten sonra kendine gelmeyince reset tuşundan yeniden başlatmak zorunda kaldım. Bu işlem bilgisayarıma zarar vermiş midir? Windows'un genel işleyişini vs PC performansını bozmuş mudur? SFC scannow ile taradığım zaman bozuk dosya bulmadı..
Ctrl+Alt+Del yapınca önünüze ekran geliyorsa kapatma simgesine Ctrl basılı tutarken basarsanız (ekrandaki) Acil Durumda Yeniden Başlatma özelliğini kullanabilirsiniz.

Zarar vermez. Her zaman işletim sisteminden kapatamayabilirsiniz.
Güç tuşuna basılı tutarak kapatmak gerekli olduğunda kullanılabilir.

Hocam fakat güç tuşuna basılı tutmadım ya direkt reset tuşuna bastım.

Niye versin o düğme o sebeple var :)

Hocam internette HDD ve Windows'a yazılımsal olarak zarar verebileceği şeyler okudumda. Ondan kaynaklı içim rahat etmedi bir türlü. Gerci bende SSD var fakat Windows'u bozmuş mudur diye düşünüyorum.

CTRL+alt+del yapınca önünüze ekran geliyorsa kapatma simgesine CTRL basılı tutarken basarsanız (ekrandaki) acil durumda yeniden başlatma özelliğini kullanabilirsiniz.

Hocam maalesef o ekran gelmedi tamamen kilitlendi ve restart tuşuna basmak durumunda kaldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı