PC'yi satıp MacBook alınır mı?

Eğer istersen Huawei nin Macbook'a benzer laptopları var. Eğer Huawei seçerseniz de Windows olduğundan dolayı yabancılık çekmezsiniz.

Hava atmak değil ya . Laptop daha çok işimi görür diye düşündüm ayrıca mac güzel gözüktü gözüme.

MacBook olmasa bile laptop daha mantıklı olur hiç değilse işlerimi daha kolay hallederim masa başında takılmak yoruyor artık .

Oyun bilgisayarı almak da mantıklı olabilir
2. el satarken fazla ucuza gitmiyor.

Eğer istersen Huawei'nin MacBook'a benzer laptopları var. Eğer Huawei seçerseniz de Windows olduğundan dolayı yabancılık çekmezsiniz.

Teşekkür ederim öneriniz için göz önünde bulunduracağım.

Oyun bilgisayarı almak da mantıklı olabilir
2. el satarken fazla ucuza gitmiyor.
Teşekkür ederim. Bu fiyat bandında benim PC'me yakın özellikleri olan önerebileceğiniz bir laptop var mıdır?

Geçen seneki ben resmen bu yazdıkların.
Macbook güzelliğine çok güzel eyvallah ama müzik, video gibi işlerle uğraşmıyorsan pek de gerek yok. Ben şahsen PC'yi satıp param değer kaybetmesin diye özellikle Macbook almıştım. Şu an teklif gelse direkt satıp gaming laptop'a geçerim.
İşin özeti, video vs. izlemek için normal bir laptop al. Ama almışken gaming laptop al, en azından kullanırken de satarken de rahat edersin.

Macbook kullanması güzel bir bilgisayar senin macbooku kullanma sebebin biraz basit ama bu Macbook ile olmaz anlamına gelmiyor. Bende zamanında pcyi bir kenara bırakıp Macbook pro ile yoluma devam etme kararı aldım ve buna hiç pişman olmadım. Deneyimlemen adına bence macbooka geçmelisin.

Bu fiyat bandında güzel bir Mac alabilir miyim? Beni uzun süre götürsün.

Fiyat bilgim yok 2015 15" MacBook Pro alırsan seni uzun süre götürür. Bende iki adet var biri 2015 hala çok iyi.

İkinci el mi sıfır mı hocam ikinci el de alabilirim dediğinizden daha iyi bir şey varsa eğer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…