Hava atmak değil yaSonra sıkılırsın aklına farklı birşey yapmak gelir. O istediğin şey mac te yoktur. Mac in avantajı nedir peki. İmac mac mini macbook pro ipad iPhone hepsine aynı anda sahip olmuş apple fan boyu bile olmuş biri olarak appleları satarak hayatımdan komple çıkardığına hiç pişman olmadım. Çünkü fazlası yok eksiği var. Profesyonel müzik ile uğraşmıyorsanız. Mac e gerek olmaz bence. O fiyata yine 2. El rtx 2060 lı laptop alıp yine anime ni de izle oyun oynama yine o paraya elinde 2060 olsun.
Hava atcam dersen mac ile o ayrı)
MacBook olmasa bile laptop daha mantıklı olur hiç değilse işlerimi daha kolay hallederim masa başında takılmak yoruyor artık.
Eğer istersen Huawei'nin MacBook'a benzer laptopları var. Eğer Huawei seçerseniz de Windows olduğundan dolayı yabancılık çekmezsiniz.
Teşekkür ederim. Bu fiyat bandında benim PC'me yakın özellikleri olan önerebileceğiniz bir laptop var mıdır?Oyun bilgisayarı almak da mantıklı olabilir
2. el satarken fazla ucuza gitmiyor.
Geçen seneki ben resmen bu yazdıkların.Selam herkes.
Oyuncu bilgisayarım var fakat son zamanlarda oyun oynamayı bırakma kararı aldım ve aklıma şu takıldı sistemimi satınca elime 12-13K arası gibi bir miktar geçiyor bu miktar ile güzel bir MacBook alabilir miyim? Ayrıca alınır mı?
MacBook'u kullanma amaçlarım şöyle olacak: Anime izlemek, video izlemek, Discord'da arkadaşlarımla sohbet etmek.
MacBook kullanması güzel bir bilgisayar senin MacBook'u kullanma sebebin biraz basit ama bu MacBook ile olmaz anlamına gelmiyor. Bende zamanında PC'yi bir kenara bırakıp MacBook Pro ile yoluma devam etme kararı aldım ve buna hiç pişman olmadım. Deneyimlemen adına bence macbooka geçmelisin.
Fiyat bilgim yok 2015 15" Macbook pro alırsan seni uzun süre götürür. Bende iki adet var biri 2015 hala çok iyi.Bu fiyat bandında güzel bir Mac alabilir miyim? Beni uzun süre götürsün.
Fiyat bilgim yok 2015 15" MacBook Pro alırsan seni uzun süre götürür. Bende iki adet var biri 2015 hala çok iyi.
2015 teknolojisini alacağına günümüzün teknolojisi ile Windows almanı öneririm.İkinci el mi sıfır mı hocam ikinci el de alabilirim dediğinizden daha iyi bir şey varsa eğer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.