PC'yi satıp PS4 almak mantıklı mı?

Fallen_Angel

Decapat
Daha fazla  
Şu an bilgisayarı satsam 5.500 falan ediyor. 2000-3000 TL de üstüne koymayı planlıyorum. Sizce nasıl olur?

Bilgisayara ihtiyacın olmayacak mı peki ? Çünkü bilgisayarın yerini PS4 ile dolduramazsın. Sadece oyun için diyorsan evet mantıklı olabilir.

Hocam RDR 2 ve TLOU oynamayı çok istiyorum sırf onlar için.

O zaman hocam yapıştır gitsin sistemin çok iyi değilse sat 1 2 seneyede PS4 Pro'dan sıkıldığın zaman onu satarsın üstüne 3 4 k daha koyarsın yeni PC alırsın mantıklı.

PC de çok oyun satın alma ve oyuna ulaşma alternatifi olduğu için PC yi istemiyorum ama konsola geçtiğim zaman oyunları CD ile aldım ve oyunun gerçekten benimmiş olduğu hissine kapıldım ve tüm oyunlardan zevk aldım PS 4 alın

O zaman hocam yapıştır gitsin sistemin çok iyi değilse sat 1 2 seneyede PS4 Pro'dan sıkıldığın zaman onu satarsın üstüne 3 4 k daha koyarsın yeni PC alırsın
teşekkür ediyorum hocam

türkçe yama olayını nasıl hallediyorsunuz?

Hocam eğer ki PS4 üzerinde bir miktar daha yüksek bütçe varsa PS5 de bakabilirsiniz indirimdeyken alınabilir.

Hocam bende PS5 geçmek istiyorum alınır tarafındayım. Hiç oyun ayar yapmadın açıp 4K 60 FPS oynamak çok cezbedici geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…