Daha fazla
Bu şekilde.
Siz bir dediğim şekilde deneyin bakalım.
Bu şekilde.
Hala aynı hocam. Şuanda internete sadece telefonun USB bağlantısından bağlanabiliyorum. Wi-Fi ve Ethernet bağlamıyor ayrıca gece saatlerinde tak çıkar uğraştım gelmişti internet. Yeniden başlatınca tekrar bozulması çok saçma. Bir sorun olsa hiç gelmemesi lazım.Siz bir dediğim şekilde deneyin bakalım.
Hala aynı hocam. Şu anda internete sadece telefonun USB bağlantısından bağlanabiliyorum. Wi-Fi ve Ethernet bağlamıyor ayrıca gece saatlerinde tak çıkar uğraştım gelmişti internet yeniden başlatınca tekrar bozulması çok saçma. Bir sorun olsa hiç gelmemesi lazım.
Böyle gösteriyor düzelmiyor.Sorun gidericiyi çalıştırınca ne diyor?
Böyle gösteriyor düzelmiyor.
Normalde Ethernet ile bağlıydım modem yanımda. Fakat Anakart`ta sıkıntı varsa diye Wi-Fi adaptörü denedim o da bağlanmadı.Wi-Fi adaptörümü kullanıyorsun?
Bu hatalar da mevcut fakat güncelleme bulmuyor ki nasıl çözebilirim?Normalde Ethernet ile bağlıydım modem yanımda. Fakat Anakart`ta sıkıntı varsa diye Wi-Fi adaptörü denedim o da bağlanmadı.
Normalde Ethernet ile bağlıydım modem yanımda. Fakat anakartta sıkıntı varsa diye Wi-Fi adaptörü denedim o da bağlanmadı.
Hocam tam teşekkür mesajı yazmak üzereyken 1 dakika sonra yine gitti. Modemi 2 kere aç kapa yaptım 1 dakika sonra tekrar gidiyor bağlı olarak gözüküyor ama internete girmiyor. Gerçekten kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı bilemiyorum artık.Modemi yeniden başlatmayı denediniz mi?
Hocam tam teşekkür mesajı yazmak üzereyken 1 dakika sonra yine gitti. Modemi 2 kere aç kapa yaptım 1 dakika sonra tekrar gidiyor bağlı olarak gözüküyor ama internete girmiyor. Gerçekten kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı bilemiyorum artık.
Wi-Fi genişletici prizden sökünce düzeldi hocam. Modem aç kapa yapınca büyük ihtimalle 1 dakika sonra etkinleşince tekrar internetim gidiyordu. İşin garip tarafı ben Ethernet kablosu ile bağlı olmama rağmen böylesine bir hatayla karşılaşmam.USB ile temiz kurulum yapın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.