6 680486 Centipat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 77 25 Şubat 2024 #1 PC'yi bugün temizledim saç kurutma makinesiyle soğuk kısmıyla ve hafif ayarıyla tabii ki sonra da kalan tozları peçeteyle aldım bütün kabloları takmama rağmen no signal hatası alıyorum.
PC'yi bugün temizledim saç kurutma makinesiyle soğuk kısmıyla ve hafif ayarıyla tabii ki sonra da kalan tozları peçeteyle aldım bütün kabloları takmama rağmen no signal hatası alıyorum.
RinDoChi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.293 Makaleler 2 Çözümler 16 25 Şubat 2024 #2 Saç kurutma makinesı ya da ıslak mendille tozu alırken bir kısadevre yaptırmış olabilirsiniz, ekran kartını söküp anakarttan görüntü almayı deneyin. Artı 0 Eksi
Saç kurutma makinesı ya da ıslak mendille tozu alırken bir kısadevre yaptırmış olabilirsiniz, ekran kartını söküp anakarttan görüntü almayı deneyin.
KS KS 6 680486 Centipat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 77 25 Şubat 2024 #3 RinDoChi dedi: Saç kurutma makinesı ya da ıslak mendille tozu alırken bir kısadevre yaptırmış olabilirsiniz, ekran kartını söküp anakarttan görüntü almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam içeriği böyle kasanın ekran kartına taktım HDMI'yı gene bir etkisini göremedim. RinDoChi dedi: Saç kurutma makinesı ya da ıslak mendille tozu alırken bir kısadevre yaptırmış olabilirsiniz, ekran kartını söküp anakarttan görüntü almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartını söktüm ama anakarttan görüntü almayı bilmiyorum nasıl yapabilirim anlatır mısınız? Dosya Ekleri 20240225_204345.jpg 311 KB · Görüntüleme: 55 Son düzenleme: 25 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
RinDoChi dedi: Saç kurutma makinesı ya da ıslak mendille tozu alırken bir kısadevre yaptırmış olabilirsiniz, ekran kartını söküp anakarttan görüntü almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam içeriği böyle kasanın ekran kartına taktım HDMI'yı gene bir etkisini göremedim. RinDoChi dedi: Saç kurutma makinesı ya da ıslak mendille tozu alırken bir kısadevre yaptırmış olabilirsiniz, ekran kartını söküp anakarttan görüntü almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartını söktüm ama anakarttan görüntü almayı bilmiyorum nasıl yapabilirim anlatır mısınız?
Seboş Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 1.381 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri msı h410mb rtx 3050 16gb ram intel i5 10500 Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #4 680486 dedi: Deneyeyim hocam içeriği böyle kasanın ekran kartına taktım HDMI'yı gene bir etkisini göremedim. Hocam ekran kartını söktüm ama anakarttan görüntü almayı bilmiyorum nasıl yapabilirim anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Monitörün görüntü kablosunu anakarta takacaksin HDMI kullanıyorsan HDMI soketine tak görüntü gelir. Artı 0 Eksi
680486 dedi: Deneyeyim hocam içeriği böyle kasanın ekran kartına taktım HDMI'yı gene bir etkisini göremedim. Hocam ekran kartını söktüm ama anakarttan görüntü almayı bilmiyorum nasıl yapabilirim anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Monitörün görüntü kablosunu anakarta takacaksin HDMI kullanıyorsan HDMI soketine tak görüntü gelir.
KS KS 6 680486 Centipat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 77 25 Şubat 2024 #5 Seboş dedi: Monitörün görüntü kablosunu anakarta takacaksin HDMI kullanıyorsan HDMI soketine tak görüntü gelir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam hala görüntü alamıyorum kasa çalışıyor ama monitörde kırmızı düğmemsi şey yanıp sönüp duruyor şöyle. Artı 0 Eksi
Seboş dedi: Monitörün görüntü kablosunu anakarta takacaksin HDMI kullanıyorsan HDMI soketine tak görüntü gelir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam hala görüntü alamıyorum kasa çalışıyor ama monitörde kırmızı düğmemsi şey yanıp sönüp duruyor şöyle.
Seboş Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 1.381 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri msı h410mb rtx 3050 16gb ram intel i5 10500 Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #6 680486 dedi: Yok hocam hala görüntü alamıyorum kasa çalışıyor ama monitörde kırmızı düğmemsi şey yanıp sönüp duruyor şöyle.Eki Görüntüle 2126184 Genişletmek için tıkla... Herhangi bir fikrim yok. Artı 0 Eksi
680486 dedi: Yok hocam hala görüntü alamıyorum kasa çalışıyor ama monitörde kırmızı düğmemsi şey yanıp sönüp duruyor şöyle.Eki Görüntüle 2126184 Genişletmek için tıkla... Herhangi bir fikrim yok.
RinDoChi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.293 Makaleler 2 Çözümler 16 25 Şubat 2024 #7 Kasanın fişini çek güç düğmesine basılı tut, daha sonra BIOS pilini çıkar 1 dakika bekle sonra tekrar pili ve fişi takıp dene. Artı 0 Eksi
Kasanın fişini çek güç düğmesine basılı tut, daha sonra BIOS pilini çıkar 1 dakika bekle sonra tekrar pili ve fişi takıp dene.
KS KS 6 680486 Centipat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 77 26 Şubat 2024 #8 RinDoChi dedi: Kasanın fişini çek güç düğmesine basılı tut, daha sonra BIOS pilini çıkar 1 dakika bekle sonra tekrar pili ve fişi takıp dene. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı hocam. Artı 0 Eksi
RinDoChi dedi: Kasanın fişini çek güç düğmesine basılı tut, daha sonra BIOS pilini çıkar 1 dakika bekle sonra tekrar pili ve fişi takıp dene. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı hocam.
Artvinli_birisi Femtopat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #9 680486 dedi: İşe yaramadı hocam. Genişletmek için tıkla... HDMI kablosunu yanlış yere takmış olabilirsin bende yanlış takmıştım. Artı 0 Eksi
680486 dedi: İşe yaramadı hocam. Genişletmek için tıkla... HDMI kablosunu yanlış yere takmış olabilirsin bende yanlış takmıştım.