Çözüldü PC'yi uyku modunda prizden çekersek kaldığımız yerden devam eder mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar yarın ekran kartı test etmeye gideceğim, PC açılması 5 dakika sürüyor 5 dakika kendine gelmesi derken satan arkadaşı fazla bekletmek istemiyorum. Demek istediğim evden çıkmadan uyku moduna alıp bilgisayarın fişini çeksem, gittiğim yerde geri taksam kaldığım yerden devam eder miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin için denedim, kaldığı yerden devam etti lakin Windows tekrar önyükleme yaptı. Yani önyükleme süresi uzun sürüyorsa yine beklersiniz ancak arkada bıraktığınız programlar kapanmaz.

Az önce yaşadığım olay yanlışlıkla fiş çıktı geri taktım çalıştırdım bayağı uzun sürdü sadece Google da sayfalar geri yüklensin çıktı diğer her şeyi baştan başlattım.

Denetim masası>donanım ve ses>güç seçenekleri>güç düğmelerinin yapacaklarını seçin(sol tarafta)>kapatma ayarları>hazırda beklet.

Ekran Görüntüsü (8)_LI.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Madem o kadar yol gideceksiniz bence normal kapatın. Orada disk tarama vb yapmaya başlar, bir sorun çıkar çok daha fazla beklersiniz. Siz o kadar yolu gitmişsiniz, o da 5 dakika bekleyiversin artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı