Çözüldü PC'yi uyku modunda prizden çekersek kaldığımız yerden devam eder mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar yarın ekran kartı test etmeye gideceğim, PC açılması 5 dakika sürüyor 5 dakika kendine gelmesi derken satan arkadaşı fazla bekletmek istemiyorum. Demek istediğim evden çıkmadan uyku moduna alıp bilgisayarın fişini çeksem, gittiğim yerde geri taksam kaldığım yerden devam eder miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Madem o kadar yol gideceksiniz bence normal kapatın. Orada disk tarama vb yapmaya başlar, bir sorun çıkar çok daha fazla beklersiniz. Siz o kadar yolu gitmişsiniz, o da 5 dakika bekleyiversin artık.

İş yerinde buluşacağım o yüzden akşam 8 30 da olması gerek 8 30 da çıkıyoruz işten. Geç saattede fazla durmamak lazım.

Ben laptop kullanıcısıyım eski bilgisayarımın bataryası bozuk olduğu için hazırda beklet ayarını kullanıyordum sizde neden olmadığını bilmiyorum. İnşallah sorun yaşamazsınız.

Ben modlu Windows 10 kullanıyorum performans artışı için o yüzden kapalı olabilir PowerShell'den ayar buldum deneyip geri dönüş yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Makoto ıtou kusura bakmayın bir şey soracağım bende oyuncu laptopu kullanıyorum hazırda beklet modunda laptopu fişten çeksem bozulur mu sıkıntı çıkar mı yapay zeka bataryayla dayanır dedi ama normal laptop açıkken fişten çektiğimde çak çabuk batarya bitiyor Gaming laptop diye ondan danışmak istedim umarım geri dönüş yaparsınız.

Ben laptop kullanıcısıyım eski bilgisayarımın bataryası bozuk olduğu için hazırda beklet ayarını kullanıyordum sizde neden olmadığını bilmiyorum. İnşallah sorun yaşamazsınız.

@Makoto ıtou kusura bakmayın bir şey soracağım bende oyuncu laptopu kullanıyorum hazırda beklet modunda laptopu fişten çeksem bozulur mu sıkıntı çıkar mı yapay zeka bataryayla dayanır dedi ama normal laptop açıkken fişten çektiğimde çak çabuk batarya bitiyor Gaming laptop diye ondan danışmak istedim umarım geri dönüş yaparsınız.

Merhaba, eğer bataryanız sağlam ise sorun olacağını sanmıyorum. Pilinizin hemen biteceğini sanmıyorum bitse bile sistem yük altında olmadığı için zarar görmez diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı