PDB uzantısını birlikte aç seçeneği ile bozdum

Daha fazla  
Merhabalar,

PDB uzantısını kendi hatam yüzünden farklı bir dosya ile birlikte açtım. Bütün. PDB dosyaları da aynı sorundan muzdarip. Neyi denediysem düzeltemedim. Kayıt defteri düzenleyicisinden. PDB uzantısını sildim bilgisayarı yeniden başlattım defalarca kez bunun dışında da internette bulduğum bütün çözümleri denedim ama fayda etmiyor. Eski haline döndürmem gerekiyor ama. PDF gibi yaygın olmadığı için doğru bir dosya da bulamadım birlikte açmak için. Acil yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkür ederim.

PDB dosyasını büyük ihtimalle WinDBg ile açıyordunuz veya mavi ekran analizi yaparken kendisi mecburen inmiştir.

WinDBg symbol dizininin içini tamamen tamamlayın ve yeni bellek dökümlerini analiz etmeye çalışın. Bu sırada Microsoft sunucularından otomatik olarak inecektir.

PDB dosyasını büyük ihtimalle WinDBg ile açıyordunuz veya mavi ekran analizi yaparken kendisi mecburen inmiştir.

WinDBg symbol dizininin içini tamamen tamamlayın ve yeni bellek dökümlerini analiz etmeye çalışın. Bu sırada Microsoft sunucularından otomatik olarak inecektir.
Elinize sağlık. Bilgim olmadığı için anlamadım fakat dedikleriniz üzerine araştırma yapayım. Teşekkürler.

Oyundaki mod dosyalarında bulunuyor. Mouse çift tıklıyor arada birlikte aç seçeneğiyle başka bir uygulama ile birlikte açınca çıkmaz bir yola girdim.
O halde dediğimle pek alakası yok. Yeniden indirmelisiniz o dosyayı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı