PDF dosyaları Edge üzerinden açılmıyor

381258

Hectopat
Daha fazla  
Normalde çalışıyordu. Dosyaları Edge üzerinden PDF şeklinde açamıyorum. PDF dosyasına tıklıyorum, ekran donuyor ve fare mavi yükleme dediğimiz yuvarlağa dönüşüyor, 3 gündür böyle niye olduğunu anlamadım. Yardımcı olabilecek var mı?

Selamlar,
İlk önce Edge’i aç, adres çubuğuna şunu yaz;

"edge://settings/content/pdfDocuments"
“PDF dosyalarını her zaman dışarıda aç” seçeneği kapalı olmalı. Bu açık olursa, Edge PDF dosyasını açmak yerine indirmeyi deniyor.

Bu arada muhtemelen öyledir fakat varsayılan PDF uygulaman Edge değil mi?

Selamlar,
İlk önce Edge’i aç, adres çubuğuna şunu yaz;

"edge://settings/content/pdfDocuments"
“PDF dosyalarını her zaman dışarıda aç” seçeneği kapalı olmalı. Bu açık olursa, Edge PDF dosyasını açmak yerine indirmeyi deniyor.

Bu arada muhtemelen öyledir fakat varsayılan PDF uygulaman Edge değil mi?
Evet. Bu arada şimdi fark ettim, metin dosyaları, resimler hiçbir şey açılmıyor. Yüklenip duruyor sadece. SSD sağlığım %75'lerde. Bir sorun göremedim neden böyle oluyor acaba? Yüzlerce önemli dosya var bilgisayarda. Moderatörler konunun ismini güncelleyebilirse sevinirim. Resimler metinler bu şekilde.
1754035289593.png
1754035298972.png

Edge’i aç > Ayarlar > Sistem ve Performans
“Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan” seçeneğini kapat sonra tarayıcıyı yeniden başlat.

Edge > Ayarlar > Ayarları Sıfırla
“Ayarları varsayılan değerlerine geri döndür” seçeneğini seç ve tarayıcı yeniden başlat.
Edge > Ayarlar > Uzantılar
Tüm uzantıları devre dışı bırak ve tekrar PDF ve diğer dosyalarını test etmeyi dene lütfen

Başka bildiğim ve bulabildiğim çözüm yok maalesef

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı