2.500 TL Rapid trigger klavye önerisi

Aevius

Decapat
Başta Madlions Mad68 almayı düşünüyordum ancak araştırdığımda kronik sorunları ve olumsuz yorumları görünce vazgeçtim. Şu an bütçem maksimum 2.500 TL ve iki model arasında kaldım:
  1. Havit Gamenote KB904l
  2. MCHOSE Ace68
Daha önce hiç %60 veya %65 klavye kullanmadım. F tuşlarının eksikliğini çok hissedeceğimi sanmıyorum ama ok tuşları gerekli, ayrıca sistemimle uyumlu olması açısından siyah renk arıyorum.

Başta Madlions Mad68 almayı düşünüyordum ancak araştırdığımda kronik sorunları ve olumsuz yorumları görünce vazgeçtim. Şu an bütçem maksimum 2.500 TL ve iki model arasında kaldım:
  1. Havit Gamenote KB904l
  2. MCHOSE Ace68
Daha önce hiç %60 veya %65 klavye kullanmadım. F tuşlarının eksikliğini çok hissedeceğimi sanmıyorum ama ok tuşları gerekli, ayrıca sistemimle uyumlu olması açısından siyah renk arıyorum.
Manyetik istiyorsan ace68 alabilirsin. Mekanik olarak daha iyi seçenekler var.

Manyetik denemek istiyorum aslında uzun süredir mekanik kullanıyorum ace68 için fazla inceleme videosu bulamadım sorun yaşar mıyım?
Sorun yaşamazsın, ucuz manyetiklerin çok bir farkı yok, manyetik olarak çok bir şey hissetmezsin yani. Mekanikler daha iyi olur ancak illaki manyetik diyorsan ace68 güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı