PDF dosyasına ekleri gömme programı var mı?

idrsbzk

Hectopat
Daha fazla  
Ben PDF dosyasına ekleri gömmek için bir program arıyorum. Mesela PDF'deki bir URL bağlantısına tıkladığımda direk o dosyayı çevrimdışı açabilsin istiyorum. Bazen internetin olmadığı durumlar oluyor veya bazen de tıklanan bağlantı kaldırılmış oluyor. Böyle bir şeyi mümkün kılan program var mıdır?

Hocam Adobe acrobat Pro. Yanlış anlamadıysam demek istediğiniz program budur.

Mesela. PDF dosyasının eksiz hali 1 MB olsun, 100 MB boyutunda ZIP dosyası eklediğimde 101 MB olacak. PDF'in boyutunu 101 olmasına gerek yok mesela program bir klasör oluşturacak klasör içinde ilgili PDF dosyasıyla ZIP dosyası olacak. PDF dosyasının içindeki bağlantıya tıkladığımda o ZIP dosyası açılacak. 😄 çok mu hayalci bu söylediğim yoksa böyle bir yazılım var mı?

Adobe acrobat Pro da öyle bir özellik var mı bilmiyorum. Varsa zahmet olmazsa hangi menüden yapıldığının ekran görüntüsünü atabilir veya adımları yazabilir misin?

Son düzenleme:
PDF işlemiyorum çok fazla eskiden Adobe kullanıyordum o yüzden tavsiye ettim. Şimdi dediğiniz olay biraz zor gibi gözüküyor hem dosya boyutu artmasın hem de ikisini birden işlesin. Şahsen benim bir bilgim yok umarım çözüm bulursunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı