PDF üzerine şekilli yazı kutusu oluşturmak için program önerisi

vope

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, okulumun yıllık komitesindeyim. Yıllık üzerindeki fotoğrafları elips şekilde koyduk ancak yazıları internette gördüğümüz yıllık örneklerindeki gibi fotoğrafa sıfır şekilde koyamıyoruz. Yıllığı canva üzerinde tasarlıyoruz. Ancak Canva üzerinde yapmanın bir yolunu bulamadık onun için yıllığa yazıları PDF halindeyken yazacağız.

1714757236710.png

İnternette bulduğum bir yıllık örneğindeki gibi yazıları fotoğrafa sıfır koymak için bir program önerir misiniz? Teşekkürler.

(Konu başlığı biraz saçma oldu kusura bakmayın ayrıca yanlış yere konu açtıysam yine kusuruma bakmayın ilk defa yazıyorum Technopat'a)

Merhaba, okulumun yıllık komitesindeyim. Yıllık üzerindeki fotoğrafları elips şekilde koyduk ancak yazıları internette gördüğümüz yıllık örneklerindeki gibi fotoğrafa sıfır şekilde koyamıyoruz. Yıllığı canva üzerinde tasarlıyoruz. Ancak Canva üzerinde yapmanın bir yolunu bulamadık onun için yıllığa yazıları PDF halindeyken yazacağız.

Eki Görüntüle 2185696

İnternette bulduğum bir yıllık örneğindeki gibi yazıları fotoğrafa sıfır koymak için bir program önerir misiniz? Teşekkürler.

(Konu başlığı biraz saçma oldu kusura bakmayın ayrıca yanlış yere konu açtıysam yine kusuruma bakmayın ilk defa yazıyorum Technopat'a)
Hocam tam olarak istediğin şeyi anlamadım ama pdfler için PDF X kullanıyorum istersen dene.

Hocam tam olarak istediğin şeyi anlamadım ama PDF'ler için PDF X kullanıyorum istersen dene.

Hocam bu kadar erken yanıtınız için teşekkür ederim
Hocam bizim yaptığımız yazılar şu şekil görünüyor:

1714757604850.png

Resimde göründüğü gibi oradaki yazı çerçeveye yapışık değil. Ben onu konunun ilk mesajındaki resimdeki gibi yapmak istiyorum ancak nasıl yapacağımı biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı